Skull Shaver Pitbull Gold PRO Scheermes Elektrisch scheerapparaat voor hoofd en gezicht (USB-lader)

Spread the love


Price: € 119,99
(as of Feb 07,2023 11:14:08 UTC – Details)


Innovatief ontwerp voor maximaal comfort
Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium ion batterijen vereist. (inbegrepen)
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 19.5 x 17 x 8.7 cm; 300 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Skull Shaver
ASIN ‏ : ‎ B07R7YXVJL
Modelnummer item ‏ : ‎ SSGold
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

✅Waterbestendig: Gold PRO elektrisch hoofd- en gelaatsscheerapparaat maakt gebruik van IPX5 100% waterbestendige technologie, waardoor je de vrijheid en het gemak hebt om onder de douche te scheren en je scheerapparaat gemakkelijk onder stromend water af te spoelen. Deze scheerapparaten zijn ook perfect geschikt voor droog scheren en bieden een extreem gladde scheerbeurt en uitzonderlijke resultaten. De Pitbull Gold PRO geeft je de vrijheid om je te scheren zoals je wilt. Nat of droog.
✅Batterij: Het Skull Shaver Gold PRO elektrisch scheerapparaat is uitgerust met een krachtige geïntegreerde lithium-ion batterij (1400 mAh), waardoor het apparaat snel kan worden opgeladen en 90 min. snoerloos kan worden gebruikt. Dit geeft je de vrijheid om je overal en altijd te scheren wanneer het je uitkomt en maakt dit scheerapparaat een must-have voor mensen op vakantie die vaak een snelle scheerbeurt onderweg nodig hebben. Gold PRO werkt ook perfect in de plug and shave-modus.
✅LCD-scherm: Weet precies wanneer je scheerapparaat moet worden opgeladen: het geïntegreerde LED verlichte LCD-scherm toont duidelijk het batterijniveau in procenten om het dagelijks gebruik van jouw scheerapparaat nog praktischer te maken. De prestatie van de tondeuse blijft gestaag sterk totdat deze volledig is ontladen.
✅Technologie: 4 head Forte PRO mes is perfect geschikt voor zowel het scheren van het hoofd als het scheren van het gezicht. Ervaar de uitzonderlijk gladde en veilige scheerbeurt dankzij de opnieuw ontworpen Forte PRO messen van eersteklas Japans roestvrij staal voor een onberispelijk resultaat. Geen pijnlijke wondjes, prikkende sneetjes of littekens die steeds weer geraakt worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights