RENPHO Nieuwe Rhythm Eye Massager Elektrische vibratie Oogmassagemasker met Bluetooth-muziek en 16 massagekoppen 5 standen Oogverzorgingsmachine Beter voor oogontspanning Droge ogen Donkere kringen Oogzakken, enz.

Spread the love


Price: €39,99 - € 33,99
(as of Feb 07,2023 11:36:09 UTC – Details)


RENPHO Nieuwe Rhythm Eye Massager Elektrische vibratie Oogmassagemasker met Bluetooth-muziek en 16 massagekoppen 5 standen Oogverzorgingsmachine Beter voor oogontspanning Droge ogen Donkere kringen Oogzakken, enz.
Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium-polymeer batterij(en) vereist.
Productafmetingen ‏ : ‎ 23.19 x 12.75 x 10.39 cm; 548.85 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 21 april 2021
Fabrikant ‏ : ‎ RENPHO LIMITED
ASIN ‏ : ‎ B092Z4CGPL
Modelnummer item ‏ : ‎ R-G003
Land van herkomst ‏ : ‎ China

【16 vibratiemassagekoppen】 RENPHO Ritmische oogmassager maakt gebruik van 360 ° roterende en perstechnologie. De 16 kleine siliconen “vingers” masseren nauwkeurig de oogspieren van punt tot punt, alsof elfjes rond je ogen dansen, wat beter is voor vermoeidheid van de ogen, wallen in de ogen, droge ogen, donkere kringen, enz.
【Vision Windows & handig ontwerp】Met zichtgaas en bediening met één knop om de ogen te ontspannen en comfortabeler te genieten van entertainment. De hoofdband kan eenvoudig worden aangepast aan alle tieners en volwassenen. Bovendien hebben onze ingenieurs de oogmachine opnieuw gedefinieerd en het gewicht met 30% verminderd, zodat u het oogmassagemasker gemakkelijk mee kunt nemen naar kantoor, in een vliegtuig of op reis. Tips: als je hoofdpijn voelt, maak dan de hoofdband op de juiste manier los
【Spraakuitzending】 Ingebouwde luidspreker ondersteunt spraakuitzending. Het is eenvoudig te bedienen en vooraf opgenomen rustgevende muziek kan het gevoel van oogontspanning verbeteren. Je kunt zelfs je eigen afspeellijsten afspelen via bluetooth. Oogmassagemachine met muziek kan angst en spanning verminderen, de stemming ontspannen en de slaap bevorderen. Bluetooth-naam: R-G001
【Ideale geschenken】 De vibrerende oogmassager zal uniek zijn als geschenk. Elke RENPHO’s eye beauty massager maakt gebruik van een goed gebouwd pakket en biedt u een goede unboxing-ervaring. RENPHO staat bekend om de producten van de hoogste kwaliteit en het beste klantenserviceteam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights