Massage Gun, KOOFIT Spier Massage Pistool Diep Weefsel met 8 Massagekoppen, Krachtig Massagepistool 3500 RPM Massagegeweer , Professionele Elektrische Handheld Massage Pistool – Type-C Opladen

Spread the love


Price: € 59,99
(as of Feb 07,2023 12:03:56 UTC – Details)


KOOFIT Professional Deep Tissue Massage Gun – Ontspan je spieren voor een betere gezondheid
Het massagepistool past schok- en drukpulsen toe op diepe weefsels om u te helpen spierstijfheid en pijn te verlichten, melkzuur te verminderen dat na het sporten wordt geproduceerd, de bloedstroom te verbeteren en het herstel van lichaamsfuncties te versnellen.

10 minuten intelligente bescherming
Muscle Massage Gun heeft een intelligente beschermingsfunctie. Het apparaat stopt automatisch na 10 minuten gebruik, om spierschade veroorzaakt door langdurig gebruik te voorkomen, zodat u het massagepistool rationeel kunt gebruiken. Om het te blijven gebruiken, start u opnieuw op.

2600mAh Lithium batterij
Dit massagepistool wordt aangedreven door een 2600 mAh hoogwaardige oplaadbare batterij. De oplaadtijd is 3-4 uur en 6-8 uur gebruik na een volledige lading (afhankelijk van snelheid), het heeft een ultralange levensduur van de batterij.

USB C Laadpoort
Ons massagepistool heeft een USB-C poort. Met de meegeleverde Type-C-oplaadkabel (adapter niet inbegrepen), kan deze worden opgeladen met een powerbank, autolader, laptop, enz., Wat handig is in gebruik. (Warme tips: Gelieve niet te gebruiken tijdens het opladen)

KOOFIT Massage Gun Deep Tissue
8 verschillende soorten massagekoppen
30 snelheidsniveaus instellingen
LED-display en touchscreen
2600mAh lithium batterij
6-8 uur levensduur van de batterij

Pakket:
1 x Massage Gun
1 x Gebruikershandleiding
8 x Massage Bijlagen
1 x USB C-kabel

Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium ion batterijen vereist. (inbegrepen)
Productafmetingen ‏ : ‎ 27 x 11 x 22 cm; 1.2 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 20 juli 2022
Fabrikant ‏ : ‎ KOOFIT
ASIN ‏ : ‎ B0B73XSD9H
Modelnummer item ‏ : ‎ JMQ-001
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

💪8 Massagekoppen & 30 Snelheden: uitgerust met 8 vervangbare massagekoppen en 30 intensiteitsniveaus om aan verschillende massagebehoeften van lichaamsdelen te voldoen, perfect voor nek-, rug-, arm- en beenspiermassage. Maak je hele lichaam wakker van dagelijkse massage.
💪Super Stil & LCD TOUCH SCHERM: Super stil stimulatorpistool onder 45dB met ruisonderdrukkingstechnologie. Adopteer een krachtige borstelloze motor met hoog torsief, massagekanon werkt krachtig van 1500 tot 3200 slagen per minuut om 12mm diep weefsel te bereiken. LCD-aanraakscherm stelt u in staat om de snelheid in en uit te schakelen of aan te passen en toont u de resterende stroom op elk moment.
💪Oplaadbare Batterij en 10 Minuten Timing: Uitgerust met een 2600 mAh oplaadbare lithiumbatterij, ondersteunt dit spiermassagepistool tot 6-8 uur (lage snelheid) per lading en kan binnen 3 uur snel worden opgeladen. Met intelligente timing instelling, zal het massagepistool automatisch worden uitgeschakeld na 10 minuten. Start het gewoon opnieuw op als je meer massage nodig hebt.
💪Eenvoudig te Dragen: ergonomisch ontwerp, het handvat met antislipcoating, maakt het massagepistool gemakkelijk met één hand vast te houden. Je kunt het gemakkelijk thuis, in de sportschool of op kantoor gebruiken zonder anderen te storen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights