Lalafancy Douche Schrobborstel met Lang Uitschuifbaar Handvat 119cm -2in-1 Reinigingsborstel voor Badtegels Uitwisselbaar Schrobborstel Bijlage voor Schoonmaak Badkamer Douche Bad Vloer Wasbak

Spread the love


Price: € 21,99
(as of Feb 07,2023 10:52:24 UTC – Details)


Stevige constructie
DRIEHOEKIGE DRAAIKOP: De flexibiliteit van de 180 graden draaibare kop was in alle opzichten draaibaar, niet alleen naar voren en naar achteren, maar de driehoekige borstelkop werkt goed om in alle hoeken en groeven te komen.
BESPAAR DOUCHE REINIGINGSTIJD: U kunt de hele badkamer zo goed als het bad, douchewanden en vloeroppervlakken reinigen. Je kunt ook de extra handgrepen losdraaien en als handborstel gebruiken om toilet, gootsteen en kranen schoon te maken.
EENVOUDIG TE MONTEREN: Het kwam in 3 stukken paal in elkaar gedraaid, maar er was een zeer goede diepte van overlap waardoor het erg veilig is. De schuurspons/borstelkop met harde haren is eenvoudig te verwisselen, schuif ze gewoon op hun plaats en klik ze vast.
KLANTENSERVICE: U kunt hulpstukken apart kopen door te zoeken naar Lalafancy-borstelvulling of schrobpads-vulling. Lalafancy Cleaning Brush Supplies zal continu kostenbesparende huishoudelijke schoonmaakproducten voor de klant aanbieden en garanderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights