Fancii Make-up Spiegel met Natuurlijke LED Licht en 5x & 7x Vergroting – Driedelige Makeup Mirror met dimbare Verlichting, Touch Screen, Stand – Sora (Wit)

Spread the love


Price: € 36,99
(as of Feb 07,2023 11:58:29 UTC – Details)


Productbeschrijving

 Fancii grote verlichte make-upspiegel met natuurlijke ledlampen Fancii grote verlichte make-upspiegel met natuurlijke ledlampen

Fancii make-upspiegel met licht en 7-voudige vergrotingFancii make-upspiegel met licht en 7-voudige vergroting

 Fancii grote make-upspiegel met natuurlijk ledlicht, drievoudig verlichte spiegel Fancii grote make-upspiegel met natuurlijk ledlicht, drievoudig verlichte spiegel

Bij Fancii is het onze missie om schoonheidsroutines eenvoudiger, effectiever en nog iets glamoureuzer te maken. Wij ontwerpen verlichte spiegels om de resultaten van slechte verlichting te voorkomen en je je veilig voelt en je uiterlijk leuk vindt.

Groter, lichter en lichter.

Je hebt het te doen. Wij horen naar ons. Wij hebben een make-upspiegel ontwikkeld die 20% groter is dan vergelijkbare modellen. Met een 3-delige spiegel met een breedte van 33,8 cm biedt ons toonaangevende premium glas geen vervorming en is duidelijk als glas van zijkant naar zijkant en biedt u een responsieve kleurcorrectie.

echte, natuurlijke daglicht-leds, 2 keer helderder dan de volgende beste Volledig instelbaar op elke gewenste positie met een helling van 180 graden voor/achter. Het extra grote zichtbereik biedt meerdere kijkhoeken. Ontwerp met dubbele voeding: Stroomvoorziening via USB of 4 AA-batterijen (niet meegeleverd). De afneembare bodem en het opvouwbare ontwerp zorgen voor maximale mobiliteit

 Fancii make-upspiegel met licht en 7-voudige vergroting Fancii make-upspiegel met licht en 7-voudige vergroting

Natuurlijk daglicht Jij bent de natuur.

40 ultraheldere en energiebesparende leds imiteren de effecten van natuurlijk zonlicht. Onze dagrijverlichting LED’s zijn 2 keer helderder en bieden zachtere verlichting dan vergelijkbare modellen. Ze branden niet zoals conventionele gloeilampen De dimbare lichtfunctie maakt gebruik van touch-sensortechnologie om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste hoeveelheid licht, ook bij weinig licht.

 Fancii make-upspiegel met licht en 7-voudige vergroting Fancii make-upspiegel met licht en 7-voudige vergroting

Fancii make-upspiegel met licht en 7-voudige vergrotingFancii make-upspiegel met licht en 7-voudige vergroting

Fancii make-upspiegel met licht en 7-voudige vergrotingFancii make-upspiegel met licht en 7-voudige vergroting

5 x en 7 x vergroting

Twee krachtige vergrotingsopties in een make-upspiegel zorgen ervoor dat elk detail van je gezicht, haar en make-up op zijn perfecte plaats is. De normale grote spiegel is ideaal om je hele profiel te zien, terwijl de 5- en 7-voudige spiegel geschikt is voor nadere en gedetailleerde werkzaamheden.

Triptychon ontwerp.

De drievoudig opvouwbare spiegel maakt het mogelijk om vanuit meerdere hoeken te zien, zodat je altijd de perfecte kijkhoek hebt. Kan voor eenvoudige opslag en transport eenvoudig worden ingeklapt. De zware basis is robuust en robuust, wat een stabiel platform garandeert, dat op zijn plaats blijft.

Draadloos en draagbaar.

Onze mooie make-upspiegel is perfect voor gebruik op tafels, make-uptafels en balies, maar hij kan met zijn gemakkelijk afneembare bodem ook in de koffer passen, wat hem tot een perfecte reisgenoot maakt. De werking met batterijen of USB betekent dat je hem overal mee naartoe kunt nemen

Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 30.5 x 18 x 10.8 cm; 957 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Fancii
ASIN ‏ : ‎ B07YYNFVLY
Modelnummer item ‏ : ‎ Sora
Land van herkomst ‏ : ‎ China

Extra breed kijkveld – Grotere dan gemiddelde 3-panel ultra-reflecterende spiegels met meerdere kijkhoeken, zodat je er altijd op je best uitziet en voelt! 180° draaibaar, volledig instelbaar in elke gewenste positie.
Uitzonderlijke helderheid – Ons hoogwaardige vervormingsvrije glas is ideaal voor het creëren van perfecte make-up looks en kapsels, terwijl de 5x en 7x vergrotingen perfect zijn voor close-up en gedetailleerd werk.
Reisvriendelijk – De spiegel staat 32 cm hoog en 35 cm breed, gemonteerd op een afneembare cosmetische organizer basis voor het opbergen van je make-up, sieraden en meer! Drie panel spiegels kunnen gemakkelijk worden opgevouwen voor ultieme draagbaarheid.
Dual Power – Energiebesparende slimme LED-lampjes gaan automatisch uit na 30 minuten; ze worden gevoed door een meegeleverde USB-kabel of 4 AA-batterijen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights