Beurer MP 62 manicure/pedicure set, elektrische nagelvijl met 10 hoogwaardige nagelverzorgingshulpstukken, LED-licht, traploze snelheidsregeling, met opbergetui

Spread the love


Price: €82,99 - € 60,98
(as of Feb 07,2023 11:37:14 UTC – Details)


Beurer MP 62 manicure-/pedicureset: Voor professionele nagelstyling zoals in een studio. Mooie handen en voeten met de MP 62 manicure-/pedicureset. 10 hoogwaardige opzetstukken laten niets te wensen over en zorgen voor een probleemloze hand- en voetverzorging. De MP 62 beschikt over een traploze snelheidsregeling, is rechts- en linksdraaiend en heeft een ledlicht. 10 hoogwaardige opzetstukken van saffier en vilt: – Saffierkegel: Voor het verwijderen van droge huid of eelt van de voetzool en de hiel en voor het bijwerken van de nagels – Viltkegel: Voor het gladmaken en polijsten van de nagelrand na het vijlen en het schoonmaken van het nageloppervlak – Saffierschijf, fijn: Voor het vijlen en bijwerken van de nagels, fijnkorrelige saffierschijf voor nauwkeurig vijlen – Cilinderfrees: Voor het afslijpen en grof polijsten van verkalkte teennagels – Vlamfrees: Voor het losmaken van ingegroeide nagels – Saffierfrees rond: Voor het voorzichtig verwijderen van likdoorns – Naaldfrees: Precisietool voor het verwijderen en het wegfrezen van ingegroeide en afgestorven delen van de nagel – Opzetstuk voor het gebruik van de opzetstukken met schuurpapier: Geschikt voor het verwijderen van droge huid of eelt van de voetzool en de hiel, en voor het bijwerken van de nagels (10 wegwerpopzetstukken van schuurpapier bij de levering inbegrepen) – Saffierkegel lang en grof: Voor het snel verwijderen van dikke eeltlagen of grote eeltplekken op de voetzool of de hiel – Saffierschijf, grof: Voor het vijlen en bijwerken van de nagels, grofkorrelige saffierschijf. Eigenschappen van de nagelverzorgingsset: – Ledlicht – Toerental: 2000 – 5400 omw./min.± 20% – Traploos instelbaar – Krachtig gebruik op netstroom – Rechts-/ linksdraaiend – Inclusief opbergtas – Geschikt voor diabetici – Incl. Beschermkap tegen nagelstof – Productafmetingen: 15,8 x 3,5 x 3,65 cm – Productgewicht: ca.112 g.
Batterijen: ‏ : ‎ 1 Onbekende batterij(en) vereist.
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 17 x 3 x 1 cm; 330 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Beurer
ASIN ‏ : ‎ B00N9BOOZ4
Modelnummer item ‏ : ‎ MP062
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Voor het inkorten, vijlen, vormen en polijsten van de nagels en voor het verwijderen van eelt, nagelriemen en likdoorns. Niet geschikt voor gelnagels, kunstnagels of Shellac
Bij de krachtige manicureset (5400 omw/min) kan de snelheid traploos worden ingesteld, het apparaat kan rechtsom of linksom draaien en is voorzien van een beschermkap tegen nagelstof
Door de handgreep met Soft Grip ligt het apparaat aangenaam in de hand, het ledlicht zorgt altijd voor optimale lichtverhoudingen
Het apparaat voor het verzorgen van handen en voeten en de bijbehorende opzetstukken zijn ook geschikt voor diabetici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights