baardroller, 0,5 mm, baardgroeiroller, microneedling roller, baardroller, dermaroller voor baardgroei en baardverzorging

Spread the love


Price: € 5,26
(as of Feb 06,2023 22:54:22 UTC – Details)


Om de algehele sterbeoordeling en procentuele uitsplitsing per ster te berekenen, gebruiken we niet een gewoon gemiddelde. Maar ons systeem houdt rekening met zaken als hoe recent een recensie is en of de beoordelaar het item op Amazon heeft gekocht. Het systeem heeft ook recensies geanalyseerd om de betrouwbaarheid te verifiëren.

Afmetingen pakket ‏ : ‎ 16 x 5.2 x 1.7 cm; 20 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 26 mei 2022
Fabrikant ‏ : ‎ IOPYKKOA
ASIN ‏ : ‎ B0B2DJX4VP
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ ABLEUA5WeiZhenGun

Bevordert de huid: bij gebruik van de roller, worden receptoren gestimuleerd in de huid om huidverzorgingsstoffen te laten doordringen en worden ze geabsorbeerd. Gebruik met je favoriete gezicht/body crème of je favoriete serum voor het beste resultaat. Het kan poriën, strakke en rejuvenerende huid, heldere pigmenten, repareren van acne, enz.
Veilig en pijnloos: de medische 0,5 mm titanium naalden hebben een zeer hoge productkwaliteit. Deze garantie is veilig en pijnvrij gebruik.
Gebruik: Controleer vóór elk gebruik en rol het behandelingsgebied ongeveer 6 – 8 keer verticaal en horizontaal voordat je je favoriete product voor de huid aanbrengt. Dermatolosten adviseren rollers thuis.
Gemakkelijk schoon te maken: het moet vóór en na gebruik worden ontsmett, de alcohol met water afspoelen en in de meegeleverde container na het reinigen. Het wordt aanbevolen om het elke 7-10 dagen te gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights