OMRON RS7 Intelli IT Polsbloeddrukmeter met Bluetooth-mogelijkheden, compatibel met smartphone

Spread the love


Price: €99,99 - € 64,95
(as of Feb 07,2023 11:39:47 UTC – Details)


De OMRON RS7 Intelli IT maakt het gemakkelijk om uw bloeddruk nauwkeurig te meten, ongeacht uw lichaamstype. Terwijl u de monitor opzet, laat de manchetwikkelgeleider u weten dat u het apparaat correct hebt ingeschakeld. En de positioneringssensor laat zien wanneer deze zich in de juiste positie bevindt om nauwkeurig te kunnen aflezen. Terwijl het apparaat uw bloeddruk en hartslag opneemt, geeft het aan of het een onregelmatige hartslag heeft gedetecteerd of dat u hypertensief bent. Uw metingen worden vervolgens weergegeven op het grote LCD-scherm en automatisch overgebracht naar een Bluetooth-gekoppelde smartphone. Het nemen van uw bloeddrukmetingen mag niet beperkt blijven tot wanneer u kunt, thuis. De RS7 Intelli IT helpt je de hele dag onder controle te houden, zelfs als je onderweg bent. Het is klein formaat en vrijwel stille pomp, wat betekent dat hij discreet kan worden opgeborgen en overal gebruikt.
Batterijen: ‏ : ‎ 2 AAA batterijen vereist. (inbegrepen)
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 17 maart 2020
Fabrikant ‏ : ‎ OMRON Healthcare Europe B.V.
ASIN ‏ : ‎ B07MRKPBLH
Modelnummer item ‏ : ‎ HEM-6232T-E
Land van herkomst ‏ : ‎ Nederland
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Polsbloeddrukmeter: de RS7 Intelli IT geschikt voor een polsomvang van 13.5-21.5 cm geeft accurate metingen voor elk lichaamstype en is de perfecte oplossing wanneer je bovenarm-manchetten oncomfortabel vindt
Eenvoudig en discreet meten: de kleine afmetingen en vrijwel stille pomp van deze polsbloeddrukmeter zorgen dat je je gezondheid de hele dag in de gaten kunt houden, waar je ook bent
Betrouwbare, accurate metingen: wanneer je het apparaat omwikkelt, vertelt de Cuff Wrap Guide of je het correct geplaatst hebt, terwijl de positie-sensor aangeeft of je je in de juiste positie bevindt
Makkelijk toegang tot metingen: tijdens een meting geeft het apparaat aan of er sprake is van een onregelmatige hartslag of hoge bloeddruk; resultaten worden via Bluetooth naar je smartphone gestuurd
Meegeleverd: 1 x OMRON RS7 Intelli IT polsbloeddrukmeter, batterijen, handleiding, bewaarhoes, bloeddruk-pasje; download de OMRON connect app voor snelle toegang tot metingen en gemiddelden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights