GRAPHENE TIMES Verwarmd oogmasker, USB-oogmasker voor droge ogen met 3 niveaus temperatuurregeling, warm oogkompres verwarmingskussen voor slaap, droge ogen, blefaritis, donkere kringen, MGD, Stye-ogen en gezwollen ogen

Spread the love


Price: € 29,99
(as of Feb 07,2023 10:56:05 UTC – Details)


Beloon uw ogen een ontspannende SPA
Dit verwarmde oogmasker kan daglicht en straatlantaarn blokkeren en u helpen ontspannen en snel in slaap vallen. De riem kan gemakkelijk worden uitgerekt en de temperatuur kan worden aangepast aan uw meest comfortabele niveau. Het is super handig om de vermoeidheid van uw ogen te verlichten na langdurig werken voor computerschermen of rijden. Dit slaapmasker kan uw slaapkwaliteit effectief verbeteren en biedt u een rustige en heerlijke slaap.

Uw dagelijkse leven en reisgenoot
Eenvoudig ontwerp en licht materiaal maken dit oogmasker gemakkelijk mee te nemen, zodat u altijd en overal van een oogSPA kunt genieten. Het kan worden aangesloten op de poort van computer, powerbank, USB-adapter, auto’s enzovoort. Dit oogmasker zou uw slaaphulp tijdens het reizen zijn en u een hoge kwaliteit van ontspanning bieden. Het is een uitstekende reis- en dagelijkse metgezel.

Veilig materiaal en veilige technologie
Dit zijden oogmasker maakt gebruik van grafeen, een high-tech nieuw materiaal, als verwarmingselement. De voordelen van dit materiaal zijn lichte, veilige, stabiele prestaties en lange levensduur. Verre infrarood oogtherapie van dit masker kan de bloedcirculatie bevorderen en de celregeneratie verhogen en daarom leiden tot een betere gezondheid. Bovendien is dit verwarmingsoogmasker ingesteld om elke keer een uur te werken en vervolgens automatisch uit te schakelen. Daarom is het veilig om te dragen als slaapmasker. Lage vereiste spanning voor het werken is een andere veiligheidsfactor van dit product.

Geschikt voor mensen die:
– wil donkere kringen elimineren
– zit lang voor de computer
– met droge ogen of jeukende ogen
– lijden aan slapeloosheid of hebben een slechte slaapkwaliteit

Als u lijdt aan een van de bovenstaande situaties, zou dit slapende oogmasker een perfecte oplossing zijn. Het kan een chique en geweldig cadeau zijn voor je vrienden, familie en jezelf.


Afmetingen pakket ‏ : ‎ 27.1 x 11.3 x 3.2 cm; 220 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 22 juli 2021
Fabrikant ‏ : ‎ GRAPHENE TIMES
ASIN ‏ : ‎ B096LSZNWH
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Waarom Graphene Heated Eye Masker; Denk dat je moe bent van het gebruik van warme washandjes of magnetronbare oogmaskers die omslachtig zijn om te werken, onhygiënisch en warmte waarvan niet lang meegaat of consistent blijft, dit verwarmde oogmasker is een ideaal alternatief. Aangenomen grafeen verwarmingspad, het slaapoogmasker zendt gelijkmatige en continue warmte uit. 3 warmtekeuzes (38 graden Fahrenheit), 40 graden Fahrenheit voor een comfortabel warm kompres voor je ogen. Geniet direct en zonder voorbereiding van een warm kompres voor de ogen
Snug huidvriendelijk ontwerp; Gemaakt van 100% pure zijde, het droge oogslaapmasker is zacht, ademend en huidvriendelijk, wat je ogen nauwelijks comprimeert geven. Bovendien, ontworpen met een elastische en verstelbare hoofdband, het verwarmde zijden oogmasker past verschillende mensen met verschillende hoofdomtrek, U hoeft zich geen zorgen te maken dat de ogen en het oogmasker niet goed passen. Het zijden oppervlak van het oogmasker maakt het geschikt voor alle seizoenen
USB-voeding; het ene uiteinde met een USB-poort die kan worden gevoed door een USB-oplader, laptop, powerbank en auto-USB-adapter, een ander uiteinde met een magnetische connector die gemakkelijk kan worden bevestigd of losgemaakt en 360° draaibaar, om die vervelende verwarde rommel te voorkomen. Dit warme oogkompres masker voor droge ogen kan ook worden gebruikt als een normaal slaap oogmasker en heeft weinig beperking voor plaatsen om te worden gebruikt, Bovendien is de lengte van ons snoer ongeveer 48 inch die voldoen aan uw behoeften voor stretching naar wil
Wat krijg je: Wanneer je dit verwarmde oogmasker koopt voor droge ogen elektrisch, krijg je een zijden slaapmasker, een USB-kabel, een draagbaar zakje en een pakket dat voortreffelijk genoeg is om een cadeau te zijn voor vrienden en familie; Deze verwarming Oogmaskers kunnen warmte brengen aan de ogen en het hart van de persoon waar je om geeft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights