Eeuwige Comfort Memory Foam Rugkussen

Spread the love


Price: € 34,99
(as of Feb 07,2023 12:09:36 UTC – Details)


lendensteun voor bureaustoel rugkussen
Specifiek gericht rugpijn- Door ons ontwerp met dubbele riem en de universele kromme structuur kan ons rugkussen overal langs de achterkant van een stoel worden geplaatst voor pijn in de boven-, midden- of onderrug.
Dual Adjustable Straps- De meeste rugkussens hebben slechts 1 slanke riem die het kussen niet op zijn plaats houdt. Onze twee verstelbare bandjes kunnen stevig aan de achterkant van de stoel worden bevestigd, zodat uw kussen in uw gewenste positie blijft en niet valt of naar beneden glijdt.
Levenslange vervangingsgarantie… als er iets mis gaat, hebben we je rug… letterlijk!
Hypoallergene 3D Mesh Cover- Maakt luchtstroom door het kussen mogelijk om je rug koel en droog te houden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights