Menstruatie Verwarmingskussen Menstruatie Pijnbestrijding Apparaat Elektrische Menstruatie Verwarmingskussen Taille Verwarmingskussen Verlicht Rug en Buikpijn Geschikt voor Dames en Meisjes

Spread the love


Price: €30,92 - € 28,62
(as of Feb 06,2023 23:11:37 UTC – Details)


Bedankt voor uw bezoek aan de Dioche-winkel.
Productafmetingen ‏ : ‎ 1 x 1 x 1 cm; 310 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 9 juli 2022
Fabrikant ‏ : ‎ Sonew
ASIN ‏ : ‎ B08SK1VQ5N
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ Sonew3b6pxi4tvn1208
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

✔️[Verbeterde technologie] Ons verwarmingskussen gebruikt grafeen om warmte te leveren aan je lichaam, de bloedcirculatie te verbeteren en spieren te ontspannen, wat rug- en spierpijn aanzienlijk verlicht.
✔️[Intuïtief gebruik] Dit hulpmiddel voor het verlichten van menstruatiepijn wordt opgeladen door USB, wat handiger is in gebruik. Het heeft drie verschillende instelbare temperaturen, je kunt de modus kiezen op basis van je behoeften.
✔️[Brede toepassing] Ongeacht of je uitrust, leest, rijdt of werkt, je kunt ons elektrische menstruatieverwarmingskussen gebruiken zonder dat het je teveel beïnvloedt. Na gebruik kan het fysiek ongemak, zoals pijn in de taille en buikpijn en menstruatiepijn effectief verlichten.
✔️[Veilig en betrouwbaar] Wanneer je het niet gebruikt, kun je de ingebouwde schakelaar van de mobiele voeding uitschakelen die is aangesloten op het taille verwarmende en pijnstillende apparaat. Een prachtig kerstcadeau voor moeders, echtgenotes en vrouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights