3D elektrisch massageapparaat voor het hele lichaam, slanke wals voor gewichtsverlies en vetverbranding en anti-cellulitis ontlast de spanningsmassage

Spread the love


Price: € 30,63
(as of Jan 29,2023 21:45:57 UTC – Details)


wit + koffie.
Materiaal: Kunststof
Type: EU, USA, UK (optioneel)
Productafmetingen: 20,5 x 23,5 cm
Nominale spanning: DC 12 V 800 MA
Vermogen: 9,5 W
Verpakkingsinhoud:
1 x massage-apparaat voor het hele lichaam.
1 x adapter.
Opmerkingen:
1. Als gevolg van de verschillende beeldschermconfiguraties kan het zijn dat de afbeelding niet de werkelijke kleur van het artikel weergeeft. Wij garanderen dat de stijl overeenkomt met die op de afbeelding.
2. Houd rekening met kleine maatverschillen als gevolg van verschillende handmatige metingen.
Als gevolg van de verschillende beeldschermconfiguraties kan het zijn dat de afbeelding niet de werkelijke kleur van het artikel weergeeft. Wij garanderen dat de stijl overeenkomt met die op de afbeelding.
2. Houd rekening met kleine maatverschillen als gevolg van verschillende handmatige metingen.
Als gevolg van de verschillende beeldschermconfiguraties kan het zijn dat de afbeelding niet de werkelijke kleur van het artikel weergeeft. Wij garanderen dat de stijl overeenkomt met die op de afbeelding.
2. Houd rekening met kleine maatverschillen als gevolg van verschillende handmatige metingen.

Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 10 april 2021
Fabrikant ‏ : ‎ ASRG
ASIN ‏ : ‎ B0925W9VMS
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ ASRG-KXCF80
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Uitstekende functie: Ons echte 3D-massage-apparaat kan spierspanning oplossen door uitstekend design en krachtige kracht. Het kan overtollig vet en vet effectief verminderen, de buik strakker maken, de taille inkorten, een helder lichaam vormen, ontspannen en vermoeidheid en vermoeidheid verlichten.
Draagbaar massageapparaat: gehumaniseerd design, klein, licht, gemakkelijk te dragen, dit is een goed cadeau voor anderen, zodat je het naar kantoor, in het vliegtuig of op reis kunt meenemen, ongeacht wanneer en waar je je kunt ontspannen en dagelijkse verzorging
Eenvoudig te voltooien: je hoeft geen toegang te krijgen tot een schoonheidscentrum of dure schoonheidsproducten kopen. Net als ons massageapparaat kan het alle operaties voltooien. Bovendien kun je hem altijd thuis gebruiken. Dit is het beste cadeau voor anderen. Je kunt ook je eigen professionele massageproducten thuis ontvangen
Kwaliteitsservice: Wij zijn een professionele fabrikant die zich tot taak heeft gesteld om onze klanten veilige en krachtige lichaamsverzorgingsproducten aan te bieden. Als je tijdens het gebruik vragen hebt, zullen wij professioneel en technisch personeel vragen om je te beantwoorden en verheugen ons erop om je te helpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights