Olie Crème Warmer, ANNGREK Olie Crème Warmer Massage Olie Heater Crème Warmer Heater Verstelbare Automatische Lotion Warmer voor Schoonheidssalon 110 Tot 250V

Spread the love


Price: € 45,72
(as of Jan 29,2023 22:29:28 UTC – Details)


Specificatie:
Artikeltype: Crème warmere kachel
Materiaal: Beuken
Spanning: 110-250V
Doel: Voor het verwarmen van essentiële oliën voor een aangename massage-ervaring

Hoe te gebruiken:
Stap 1: Plaats de massageolieverwarmer op een stabiel oppervlak en steek de stekker in een stopcontact.
Stap 2: Doe massageolie, massagecrème, massagelotion in de massage oliefles.
Stap 3: Zet de schakelaar van de massageolieverwarming aan en verwarm de massageoliefles 15 tot 20 minuten in de verwarming.
Stap 4: Test de olietemperatuur voordat u de massageolie gebruikt. Zet de schakelaar uit wanneer de massageolie is opgewarmd tot de gewenste temperatuur of wanneer u de heater niet verder hoeft te gebruiken.

Pakketlijst:
1 xCream Warmer Heater
1 x fles etherische olie
1 x kabel

Opmerking:
Houd er rekening mee dat het nieuwe type en het oude type van dit product willekeurig worden verzonden, en zorg ervoor dat u het niet erg vindt voordat bestellen.

Afmetingen pakket ‏ : ‎ 24 x 16 x 15 cm
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 29 oktober 2022
Fabrikant ‏ : ‎ ANGGREK
ASIN ‏ : ‎ B0BKW7KT1V
Modelnummer item ‏ : ‎ ANGGREKdevr4gsbcn
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

MASSAGE-ERVARING: Massageolieverwarmer warmt snel op en helpt bij het handhaven van een stabiele temperatuur, wat u een aangename massage-ervaring kan geven en uw lichaam en geest kan ontspannen. Etherische olieverwarmer is een economische en praktische massagevoorziening, een goede kwaliteit verwarmer kan je lang gebruiken, waardoor je geld bespaart.
TEMPERATUURREGELING: Massage Oil Warmer kan de temperatuur regelen, de huid automatisch regelen en beschermen tegen ongemak als gevolg van hoge temperaturen. Na gebruik van de Cream Warmer worden de verwarmde massageolie en andere huidverzorgingsproducten die op het lichaam worden aangebracht gemakkelijk door de huid opgenomen en blijven ze gehydrateerd, waardoor u een aangename massage-ervaring krijgt.
GEMAKKELIJK TE DRAGEN: Het unieke ontwerp van de lotionverwarmer is gemakkelijk te dragen voor alle massagetherapeuten, waardoor ze overal een goede massage kunnen geven. Massageolieverwarmer neemt niet veel ruimte in beslag en kan gemakkelijk op uw bureau, werkbank worden geplaatst , of meegenomen op reis.
GEBRUIK: De Oil Warmer verwarmt essentiële oliën, lotions en andere huidverzorgingsproducten, zodat u bij lage temperaturen kunt genieten van een warme massage-spa. De massageolieverwarmer werkt op 110-250V, als u deze parameters kent, kunt u een nauwkeurigere aankoop doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights