nah-vital® Shiatsu-massageapparaat, kneedmassage met 3 verschillende programma’s, met warmtefunctie, 8 roterende massageballen, voor rug, nek en schouders, incl. verwisselbare witte bekleding

Spread the love


Price: € 32,80
(as of Jan 29,2023 22:42:34 UTC – Details)


Onze wereld wordt steeds complexer en prestatiegerichter. Het is moeilijk om het overzicht te behouden en bewust met je eigen lichaam om te gaan. Daar wil dichtbij vitaal tegengaan. Onze visie: Iedereen moet de mogelijkheid hebben om bewust te leven en zich aan de eigen behoeften aan elkaar te zetten.
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 40 x 20 x 18.9 cm; 1.99 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 13 januari 2021
Fabrikant ‏ : ‎ DS Produkte GmbH
ASIN ‏ : ‎ B08SMJ1L8Y
Modelnummer item ‏ : ‎ nah-vital
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Nekmassageapparaat met warmte: De warmtefunctie kan individueel worden geschakeld en zorgt voor een nog aangenamere ontspanning in de rug. Bijzonder aangenaam in de nek.
Rug- en schouders: het Shiatsu-massageapparaat kan op de hele rug worden gebruikt. Gewoon omleggen en met de 2 bevestigingslussen flexibel op de juiste plaatsen plaatsen.
Wasbare overtrek: De bekleding van het Shiatsu-massageapparaat is probleemloos afneembaar en kan met de hand worden gereinigd. Zo blijft het schoon en kan steeds opnieuw worden gebruikt.
Massage riem: je bepaalt de intensiteit van je massage individueel. Oefen met de 2 bevestigingslussen meer trekken voor een intensievere massage. Hoe minder je uitoefent, hoe zachter de massage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights