Beurer IL 50 infraroodstraler, medisch apparaat voor de behandeling van verkoudheid en spierspanning, infraroodlamp met 300 Watt vermogen, 100% UV-blokker en traploos instelbare kap

Spread the love


Price: € 79,99
(as of Jan 29,2023 22:20:46 UTC – Details)


Beurer IL 50 infraroodwarmtelamp Door bestraling met infraroodlicht wordt warmte naar de mens getransporteerd. De bestraalde huid wordt extra doorbloed en de stofwisseling wordt gestimuleerd. Door de werking van het infraroodlicht wordt genezing van het lichaam bevorderd. Daarnaast kunnen genezingsprocessen gericht ondersteund worden. Infraroodlicht kan bijvoorbeeld gebruikt worden als begeleidende therapie voor de behandeling van keel-, neus- en ooraandoeningen en ter ondersteuning van gezichtsverzorging, vooral bij een onzuivere huid. Daarnaast kan IR-warmte ondersteunend worden gebruikt bij de behandeling van spierpijn en verkoudheid, omdat de doorbloeding gestimuleerd wordt door de warmte. De belangrijkste eigenschappen in één oogopslag: – Keramisch glas met een bestralingsveld van 30 x 40 cm – Traploos verstelbare kap – 300 watt / 220-240 V / 50-60 Hz – Kabel van 2 m en kabelhaspel – Timer instelbaar 1-15 min.; met automatische uitschakelfunctie – Met ventilator en beveiliging tegen oververhitting – Productafmetingen: 27 x 28,5 x 19,5 cm – Productgewicht: ca. 1,5 kg – Lampen kunnen zelfstandig worden vervangen – Medisch hulpmiddel
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 27 x 28.5 x 19.5 cm; 2 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Beurer
ASIN ‏ : ‎ B001Q3S39K
Modelnummer item ‏ : ‎ 619.00
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Afdeling ‏ : ‎ Dames
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Infraroodlicht helpt bij de behandeling van keel-, neus- en ooraandoeningen en verkoudheid en biedt verlichting bij nek- en rugpijn het licht kan echter ook worden gebruikt voor de gezichtsverzorging (vooral bij een onzuivere huid)
Met een timer kan een behandelingsduur van maximaal 15 minuten worden ingesteld, de resterende duur wordt op het LED-display weergegeven, na afloop van de ingestelde tijd wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld
De warmtelamp is voorzien van hoogwaardig keramisch glas dat samen met de lamp voor een intensieve en veilige infraroodbestraling met 100% uv-bescherming zorgt
Voor een nauwkeurige toepassing kan de warmtelamp (bestralingsveld 30x40cm) traploos in een hellingshoek van 0 tot 50 graden worden ingesteld de IL50 beschikt ook over een beveiliging tegen oververhitting met actieve ventilatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights