Zyllion Shiatsu-massageapparaat voor rug en nek – 3D kneedmassageapparaat draadloos oplaadbaar met warmte voor het verlichten van spierpijn – zwart (ZMA-13RB-BK)

Spread the love


Price: € 85,56
(as of Feb 06,2023 22:41:43 UTC – Details)


Als je een fan bent van de ZMA-13, dan zul je van dit massageapparaat houden. De ZMA-13-RB werkt net zo als de ZMA-13, maar werkt nu met oplaadbare batterijen. Het veelvuldig gebruik van het massageapparaat helpt je spierpijn in de rug, nek, schouders, dijen, benen en voeten te verlichten. De draadloze functionaliteit geeft je de mogelijkheid om overal een ontspannende massage te krijgen. Het oplaadbare Zyllion Cordless Shiatsu Pillow massageapparaat beschikt over 4 sterke massageknopen die klaar zijn voor het kneden van spierknopen, spanningen en spanningen. De massagekoppen met optionele verwarmingsfunctie werken samen om een shiatsu-massage door kneden en rollen met menselijke handen na te bootsen. Het compacte ontwerp (6 cm breed, dus iets meer dan 2 inch) maakt het mogelijk om het massageapparaat gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Met de praktische riem kun je het massagekussen aan elke stoel bevestigen, zodat je je rustig en levendig voelt, of je nu thuis, in de auto of aan het bureau zit. Computergebruikers, kantoormedewerkers, atleten, mensen met lange en stressvolle ritten. Mensen die stress verlichten. Mensen met nek-, schouder- of rugpijn, spiervermoeidheid en slechte doorbloeding. Voordelen en eigenschappen: verlicht pijn en spierspanning. Verhoogt de doorbloeding. Lijst van de FDA. Het perfecte cadeau. Of je nu een kantoormedewerker of een sporter bent, iedereen kan zich met dit massageapparaat overgeven aan de ultieme ontspanningservaring. De set bevat: Shiatsu-massagekussen, auto-adapter, thuisadapter en handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). niet in het Duits).
Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium-metaal batterijen vereist. (inbegrepen)
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 33.02 x 24.13 x 6.1 cm; 1.81 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 29 augustus 2022
Fabrikant ‏ : ‎ Zyllion
ASIN ‏ : ‎ B07D6WQD8Y
Modelnummer item ‏ : ‎ ZMA-13RB-BK
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Verlicht pijnlijke spieren en stijfheid: onze krachtige diep kneedbare shiatsu-massageknopen wisselen automatisch de richting elke minuut om overbelaste en gespannen spieren te verminderen. De weldadige warmtefunctie ontlast pijnlijke spieren door de overdracht van warmte op de spieren.
Helpt bij het binnendringen van diep spierweefsel: het comfortabele en ergonomische ontwerp past perfect achter je hals en past zich aan verschillende delen van je lichaam aan, waaronder onder- en bovenrug, buik, kuiten en dijen.
Door de FDA vermeld met oververhittingsbeveiliging: in tegenstelling tot de meeste massageapparaten die niet zijn gereguleerd, biedt ons elektrische rugmassageapparaat onze klanten de veiligste en meest hoogwaardige producten, zodat je het zonder zorgen en in alle rust kunt gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights