Dyroe Voetmassageapparaat EMS voetmassageapparaat elektrisch USB – 6 modi, 9 instelbare frequenties, voet-gezondheidsmassager bevorderen

Spread the love


Price: € 24,19
(as of Jan 29,2023 21:44:32 UTC – Details)Afmetingen pakket ‏ : ‎ 32.7 x 15.5 x 3.3 cm; 200 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 23 september 2021
Fabrikant ‏ : ‎ Dyroe
ASIN ‏ : ‎ B09C8FNGYZ
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ EMSAMQ
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

✅ 【6 modi & 9 instelbare frequenties】 6 gesimuleerde massagemodi: slagen, strak, versterken, kneden, schudden en ontspannen. 9 verschillende intensiteitsniveaus. Dit EMS elektrische voetmassageapparaat voldoet aan de ergonomie, die vermoeidheid effectief kan verlichten en je lichaam en geest kan ontspannen.
✅ 【Hoogwaardige materialen】 Gemaakt van hoogwaardige PU- en SBR-materialen, zacht, sterk en duurzaam. Het simuleert een menselijke massagemethode en biedt u een aangename ervaring. Ontspan je voeten op elk moment, overal op kantoor, op reis of thuis.
✅ 【USB opladen】 Het voetmassageapparaat voor voetmassage gebruikt de USB-oplaadmodus en kan met één keer opladen ongeveer 20 keer worden gebruikt. Het kan met een vochtige doek zonder uitvoerig wassen na gebruik van het voetmassageapparaat worden gereinigd. Dit is bijzonder geschikt voor mensen met pijnlijke voeten, koude voeten en onbehagen
✅ 【Breed toepassingsgebied】Het massageapparaat ondersteunt effectief het lymfestelsel om zwellingen en beenpijn te verlichten. Dit voetmassageapparaat voor beenvervorming is zeer geschikt voor sportliefhebbers, ouderen, dansers en mensen die lang zitten. Kan comfortabel worden gebruikt als je tv kijkt, leest, op kantoor werkt of ontspannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights