Theragun Mini 2.0 – Handheld elektrisch massagepistool – compacte diepe weefselbehandeling voor elke atleet onderweg – draagbare percussiemassager met QuietForce technologie en 3 schuimbevestigingen – zwart

Spread the love


Price: € 187,94
(as of Feb 05,2023 10:09:23 UTC – Details)


Mini 2.0 is hier. 20% kleiner en 30% lichter dan de vorige generatie. Draagbare behandeling verpakt met macht. Theragun-kwaliteit, altijd, overal. Theragun mini is uw zakformaat partner, waardoor u Theragun kwaliteit diepe spierbehandeling met ongeëvenaarde draagbaarheid. Compact maar krachtig, Theragun mini is het meest wendbare massageapparaat dat overal naartoe gaat. Ongeëvenaarde kracht. Opmerkelijk stil. De gepatenteerde borstelloze motor met QuietForce-technologie levert gerenommeerde Theragun-kracht terwijl het stiller is dan ooit. Ultra-Portable de mini is gebouwd voor draagbaarheid past in de palm van uw hand en weegt minder dan 1 pond. Met 3 snelheidsopties kunt u met de mini behandelingen onderweg aanpassen.
Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium ion batterijen vereist. (inbegrepen)
Productafmetingen ‏ : ‎ 12.5 x 5 x 14 cm; 890 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 november 2022
Fabrikant ‏ : ‎ Theragun
ASIN ‏ : ‎ B0BMJKDBVR
Modelnummer item ‏ : ‎ TG02017-01
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Wat is inbegrepen – Theragun mini-apparaat, 3 bijlagen (standaardbal, demper, duim), USB-A naar USB-C oplaadkabel voor opladen, zachte hoes. Dit apparaat is uitgerust met een interne lithium-ionbatterij met 120 minuten. totale levensduur van de batterij.
Revolutionaire technologie – Theragun mini heeft 3 vooraf ingestelde snelheidsopties (1750, 2100, 2400 PPM’s) en een QX35 borstelloze motor met QuietForce-technologie die meer dan 9 kg kracht toepast en snelheid en diepte handhaaft met Active Torque Control.
Ergonomisch comfort – Gemakkelijk vast te houden, compact en toch krachtig. Thereagun mini slaat een unieke balans tussen kracht en draagbaarheid. Krampen en knopen zijn overal gemakkelijk op te lossen.
Industrieleider – Therabody’s missie is om u te voorzien van de effectieve natuurlijke oplossingen die u nodig hebt om de leiding te nemen over uw dagelijkse welzijn. We hebben onderwijs, innovatie en meer dan een decennium van pionierswerk binnen de technische wellnessruimte gecombineerd om wellness toegankelijker te maken voor iedereen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights