Massagepistool, Deep Tissue Massage Gun, Krachtige Spier Massager met 30 Snelheden, 8 Massagekoppen, LCD-aanraakscherm, Professioneel Spiermassagepistool

Spread the love


Price: € 59,97
(as of Feb 06,2023 21:52:09 UTC – Details)


massage gun
Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium ion batterijen vereist. (inbegrepen)
Productafmetingen ‏ : ‎ 58.42 x 58.42 x 17.78 cm; 1.23 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 19 juli 2022
Fabrikant ‏ : ‎ ANOPU
ASIN ‏ : ‎ B0B6ZT52GK
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ AM-001
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

💪【30 snelheden en 8 massagekoppen】 Met 8 verschillende koppen, 30 snelheidsniveaus en 1500-3500 slagen per minuut, voldoet dit spiermassagepistool aan verschillende lichaamsmassagebehoeften van verschillende mensen. Verwisselbare massagekoppen in 8 vormen richten zich niet alleen op specifieke spiergroepen voor sneller herstel, maar ook voor een ontspannende lichaamsmassage. Perfect voor iedereen en overal te gebruiken.
💪【USB-opladen en LCD-aanraakscherm】Dit massagepistool is uitgerust met een hoogwaardige lithiumbatterij van 2600 mAh, zorgt voor een werktijd van 6-8 uur (lage snelheid), wordt geleverd met een oplaadkabel van type C, het laadt veiliger en sneller op en duurt ongeveer 3-4 uur volledig opgeladen. Het spiermassagepistool met LCD-aanraakscherm toont snelheidsniveaus en vermogensindicator, u kunt de snelheden eenvoudig regelen via de aanraakknop.
💪【Superstil en draagbaar】 Het spiermassagepistool is uitgerust met de bijgewerkte borstelloze motor met ruisonderdrukkingstechnologie, die bij gebruik een hoog vermogen maar een laag geluidsniveau (<35dB) biedt, en een comfortabele en stille omgeving creëert zonder anderen te storen. Ergonomische en comfortabele handgreep is beter om vast te pakken. Perfect om hem overal mee naartoe te nemen.
💪【Lange levensduur van de batterij en gebruiksvriendelijk】 Oplaadbare 2600 mAh-batterij die u tot 6-8 uur (laagste snelheid) runtime geeft. De automatische uitschakelfunctie van 10 minuten beschermt deze stimulator, de warmteafvoerfunctie verlengt de levensduur van het massagepistool door het systeem te koelen en oververhitting te voorkomen. We bieden een professioneel en efficiënt 24-uurs klantenserviceteam om ervoor te zorgen dat uw probleem wordt opgelost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights