Massagegeweer, Bob and Brad Massagegeweer Diep Weefsel Krachtig tot 3200 tpm Handheld Percussie Spiermassager met 2500 mAh Batterij en Type-C Opladen voor Herstel van Spierpijn

Spread the love


Price: (€ 119,98 / stuk)
(as of Jan 29,2023 22:27:39 UTC – Details)


Productbeschrijving

Mini Massage PistoolMini Massage Pistool

Bob Schrupp is een 30-koppig revalidatiebureau dat fysiotherapie, ergotherapie en spraak-taalpathologie aanbiedt op acht locaties in het zuidoosten van Minnesota.

Brad Heineck werd in 2001 gecertificeerd als Strengthening and Conditioning Specialist. Brad heeft zijn voortgezette opleiding gericht op rug- en nekpijn, evenals op sportgeneeskunde. Hij staat bekend om zijn vermogen om therapieapparatuur in klinische settings aan te passen aan de behoeften van patiënten.

massage gunmassage gun

Bob and BradBob and Brad

” Wordt fit , blijf gezond en pijnvrij” informatie gericht op mensen van 0 tot 101 jaar. Fysiotherapeuten Bob Schrupp en Brad Heineck hebben samen meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van fysiotherapie.

Bob en Brad C2 Massage Gun

Draagbaar ontwerp, krachtige functies, veilig gebruik

Bob en Brad C2 Massagegeweer kunnen u de volgende 3 voordelen bieden

Sportstaat, blessure preventie, en geavanceerde vibratie genezing en krachtige pijnbestrijding Revalidatie, laat melkzuur los en breekt littekenweefsel op Verhoogt de bloed- en lymfestroom en activeert het zenuwstelsel en de spieren Verlicht spierkrampen en stijfheid en verbeter snel het bewegingsbereik

MassagegeweerMassagegeweer

MassagegeweerMassagegeweer

MassagegeweerMassagegeweer

Veelvoudige batterij software en hardware bescherming

Batterij pack heeft over-voltage, over-stroom, kortsluiting, over-temperatuur en andere multi-protectie functies.

Ventilatie sleuf koellichaamEfficiënte

warmteafvoer luchtgoot om de warmte van de machine te verminderen tijdens het gebruik, niet gemakkelijk warm te krijgen voor langdurig gebruik.

Ergonomische siliconen handgrepenErgonomische

siliconen handgreep voor een goede grip en maximaal comfort.

MassagegeweerMassagegeweer

Spiermassager metSpiermassager met

MassagegeweerMassagegeweer

MassagegeweerMassagegeweer

Diepe weefselmassage

Massagepistolen zorgen voor een diepe weefselmassage, waardoor het littekenweefsel wordt afgebroken en de pijn wordt verlicht en de beperkingen worden opgeheven. U kunt massagepistolen niet alleen gebruiken voor sportblessures, maar ook voor littekenweefsel na operaties.

Verlichting van spierkrampen en

stijfheidMassagekanonnen kunnen helpen bij spierkrampen en stijfheid die kunnen ontstaan na een intensieve training. De spierkramp leidt vaak tot ischemie in de spieren, wat betekent dat de spier niet goed doorbloed is. Dit kan leiden tot spasmen die pijnlijk zijn om aan te raken.

Laat melkzuur

vrijkomenMelkzuur ontstaat wanneer het zuurstofgehalte in het lichaam laag is en het lichaam dit begint te compenseren door nieuw gevormd lactaat om te zetten in energie. Dit gebeurt vaak tijdens intensieve training en het melkzuur heeft de neiging zich sneller in de bloedbaan op te bouwen dan het kan verbranden.

Activeert het zenuwstelsel en de spierenHet

zenuwstelsel stimuleert en regelt de activiteit van de spieren en houdt de homeostase van het lichaam in stand. Bij elke activiteit op de spieren wordt het zenuwstelsel op de hoogte gebracht. Massagekanonnen helpen de receptoren van het sympathische zenuwstelsel te stimuleren.

MassagegeweerMassagegeweer

Massageruimte
Schouder, rug, nek, been, voet, hele lichaam Schouder, rug, nek, been, voet, hele lichaam Schouder, rug, nek, been, voet, hele lichaam Schouder, rug, nek, been, voet, hele lichaam

Auto Timer
10 minuten 10 minuten 10 minuten 10 minuten

Massage Methode
Diepe Weefsel Percussie Diepe Weefsel Percussie Diepe Weefsel Percussie Diepe Weefsel Percussie

Massage Intensiteit
5 5 5 5

Laadadapter inbegrepen of niet
Niet inbegrepen Niet inbegrepen Niet inbegrepen Niet inbegrepen

Item Gewicht
680g 430g 720g 860g

Item Grootte
6.8×5.1×2.4 inch 5.7×3.3×1.8 inch 5.4×2.4×7.6 inch 5.8×9.6×2.9 inch

Amplitude
8 mm 7 mm 10 mm 10 mm

Stopkracht
35lbs 32lbs 44lbs 44lbs

Batterijcapaciteit
2500 mAh 2500 mAh 4000 mAh 2500 mAh

MassagegeweerMassagegeweer

Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium-polymeer batterijen vereist. (inbegrepen)
Productafmetingen ‏ : ‎ 17.27 x 6.1 x 12.95 cm; 680 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 23 december 2020
Fabrikant ‏ : ‎ BOB AND BRAD
ASIN ‏ : ‎ B08CKWVYMF
Modelnummer item ‏ : ‎ QL/MDS.C2-D
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

oogwaardig Massagegeweer: borstelloze motor, superblokkerende koppelenergie-output zonder onderbreking en dubbele asaandrijfstructuur biedt een stabiele werking. De maximale snelheid tot 3200 tpm kan de spieren helpen sneller te herstellen, spierpijn, spiervermoeidheid en melkzuuropbouw te verminderen, de bloedstroom te stimuleren, het bewegingsbereik en de flexibiliteit te verbeteren, te helpen bij spierstijfheid en meer.
Licht en draagbaar ontwerp: het Bob en Brad C2-Massagegeweer weegt slechts 0,68 kg, is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en gemakkelijk in elke sporttas in het kantoor van de thuisgymnastiek op te bergen. Breng uw eigen koffer mee om de draagbaarheid van de stimulator te vergroten. Het is gemakkelijk vast te houden dankzij het ergonomische ontwerp van de siliconen handgreep. Draag het spiermassagepistool bij je en gebruik het op elk moment.
Batterij met grote capaciteit en Type-C snel opladen: 2500mAh originele batterijcellen met grote capaciteit geleverd aan Tesla voor een langere levensduur en veiligheid. Type-c snellaadpoort kan worden opgeladen naar een 5V/2A-adapter of powerbank, voor meer draagbaarheid. Elke gewone telefoonadapter kan het massagepistool probleemloos opladen.
Superstille en automatische uitschakelbeveiliging van 10 minuten: ingebouwde intelligente chip, die gedurende 10 minuten automatisch wordt uitgeschakeld, om overmatig gebruik te voorkomen dat schadelijk is voor het menselijk lichaam. Ultrastil Massagegeweer. Het maakt gebruik van de nieuwste ruisonderdrukkingstechnologie om het geluid van het massagepistool tijdens gebruik te verminderen, de geluiden zijn minder dan 60 dB, zelfs bij maximaal 3200 RPM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights