Voetmassager Voetenmassage Machine Diepe kneedtherapie – Verlicht plantaire fasciitis, voetboogpijn en stress voor thuiskantoor

Spread the love


Price: €23,65 - € 22,24
(as of Feb 06,2023 22:56:19 UTC – Details)Verlicht vermoeidheid: met ergonomische massage en intelligente acupunctuur kan dit voetmassageapparaat effectief vermoeidheid verlichten en kan altijd en overal zonder lange wachttijden en hoge kosten in het massagecentrum worden gebruikt.
Licht en draagbaar: dit voetmassageapparaat beschikt over een automatische timer van 15 minuten en een automatische dubbele oververhittingsbeveiliging. Het lichte en draagbare ontwerp maakt het mogelijk om altijd en overal van een gezonde en ontspannende voetmassage te genieten, thuis of op kantoor. Pas de functionele sterkte en controle aan met een aanraking van je vingertoppen.
Dubbele bescherming: ons voetmassageapparaat beschikt over de eigenschappen van een bioelektrische massage, een draagbaar geheugen, een intelligente acupunctuurherkenning, een sleutelinstelling, een EMS-technologie, een gesimuleerd handgevoel, een stroomuitvalbeveiliging, een eenvoudige bediening, een lange batterijduur enz.
Breed toepassingsgebied: Het voetmassageapparaat is speciaal ontwikkeld voor sportliefhebbers, ouderen, zitten/staande kantoormedewerkers, met name vrouwen met hoge hakken. Steek hem gewoon overal in je tas of rugzak en geniet overal van het comfort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights