Massage Geweer, Spiermassage Apparaat met 4 Massagekoppen, Draagbaar Elektrisch Massage Apparaat, Diepweefselmassage Pistool voor Nekschouderrug na Sporttraining

Spread the love


Price: € 34,95
(as of Jan 29,2023 23:25:03 UTC – Details)


Massager voor Rug en Nek
Als je lang zit met een pijnlijke taille, kan ik spiervermoeidheid voor je verlichten.

Been- en Voetmassageapparaat
Als u zich pijnlijk voelt na het sporten. Ik kan melkzuur uit je lichaam verwijderen door de bloedstroom te verhogen. Ook fasciitis kan ik voorkomen, ik ben een goede partner voor sporters.

Spier Massager
Ik ben ook goed in het verlichten van spierspanning na een training. Bij mij kun je jezelf masseren zonder hulp van anderen.

Diepweefselmassagepistool Typisch 1200 tot 3300 percussies per minuut, het biedt verlichting van diep spierweefsel en algemeen herstel, verlicht pijn en verhoogt de bewegingsvrijheid.

Specificaties:
Maat: 24,5 * 23,5 * 4,4 cm
Nettogewicht: 1,2 kg
Snelheidsniveaus: 1-6
Snelheid: 1200-3300 RPM
Levensduur batterij: 2 uur
Batterijcapaciteit: 1800 mAh
Oplaadtijd batterij: 2,5 uur
Shell-materiaal: ABS, PC
Aantal massagekoppen: 4
Voeding: AC 110-220V

Paklijst:
1 * Massagegeweer
4 * Massagekoppen
1 * USB Oplaadkabel
1 * Gebruikershandleiding

Opmerking:
1. Blijf niet in het water, houd de machine uit de buurt van vloeistoffen en warmtebronnen om ervoor te zorgen dat de koelopeningen van de motor vrij zijn van stof en vuil.
2. Verwijder de schroeven niet zelf.
3. Schakel het apparaat uit na een uur gebruik en gebruik het na een half uur inactiviteit.
4. Verwijder na het opladen de oplader van de batterij en gebruik het apparaat niet tijdens het opladen.
5. Het is verboden dit apparaat op het gewonde lichaamsdeel te gebruiken zonder overleg met een arts
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 31.7 x 22 x 7.4 cm; 1.17 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 12 januari 2021
Fabrikant ‏ : ‎ YOEAR
ASIN ‏ : ‎ B08SQ5VJMZ
Modelnummer item ‏ : ‎ 602
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

☛【6 instelbare snelheid en 4 massagekoppen】- De stimulator is uitgerust met 4 verschillend gevormde massagekoppen zodat de gebruiker alle delen van het lichaam kan ontspannen. Men kan geleidelijk de kracht van de massage aanpassen en verschillende spieren, triggerpoints, gewrichten en diep weefsel masseren.
☛【Ultrastille motor en oplaadbaar】- De borstelloze motor is de krachtigste in zijn klasse. Goed doordacht en geoptimaliseerd tot in het kleinste detail, het is uniek stil met een volume onder de 40 dB. De hoogwaardige lithium-ion accu met 1800 mAh geeft je 2 uur behandeltijd met een zeer korte oplaadtijd.
☛【Functie van massagegeweer】- (1) Verminder of elimineer pijn en zwelling. (2) Herstel van de elasticiteit en lengte van de spieren. (3) Vergroot het bewegingsbereik. (4) Verhoog de bloedstroom en lymfeklieren. Al met al zorgt het massagegeweer voor comfort en gezondheid. Het is een ideaal cadeau voor een vriend, vrouw, oude man
☛【Klantenservice】- 18 MAANDEN GARANTIE gegarandeerd. 24-uurs klantenservice en professioneel technologieteam. Het maakt niet uit hoe lang je koopt. Neem bij vragen contact met ons op via Amazon. We zullen u een bevredigende oplossing bieden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights