EMS Voetmassage Elektrische Voetmassage Pad, EMS Voet Massager Rimpel Draagbaar Voor Bloedcirculatie Spierpijnverlichting Met 6 Modi & 9 Versnellingen

Spread the love


Price: €27,33 - € 25,31
(as of Feb 05,2023 10:18:41 UTC – Details)


Specificatie:


Staat: 100% nieuw
Artikeltype: EMS-voetmassager

Spanning: 3,7 V
Frequentie: 1-100 Hz
Verwerkingstijd: 15 minuten
Hostbatterij: ingebouwde batterij, lithiumbatterij 180 mAh

Batterij afstandsbediening: 1 batterij met CR2025-knop (niet inbegrepen) Kenmerken: Bio-elektrische massage, draagbaar geheugen, intelligente acquisitie van acupunctuurpunten, knopinstelling, EMS-technologie, handgevoel van de simulatie, uitschakelbeveiliging, eenvoudige bediening, lange batterijduur
EMS gebruiken: spierversterking, preventie van spierverspilling, spierontspanning, pijnverlichting, spierontspanning, schoonheid en spierconditionering

6 standen: masseren, kneden, schrapen, elleboogdruk, acupunctuur, cupping
9 sterke punten

Pakketlijst:
1 x voetkussen
1 x gastheer
1 x afstandsbediening
1 x USB-datakabel
1 x elektrode patch
1 x elektrode patchkabel


Opmerking: Om de stimulator te gebruiken, moet de huid van uw voeten in contact zijn met de stimulator (verwijder sokken) om effectief te zijn.
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 29 oktober 2020
Fabrikant ‏ : ‎ ZJchao
ASIN ‏ : ‎ B08M5LMSCL
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ ZJchao60d9o5yips

Meerdere massagemodi: 6 modi, 15 loopintensiteiten, eenvoudig aan te passen, handig. 6 modi van spierstimulator, hameren, masseren, schrapen, elleboogdruk, acupunctuur, cupping. Kan pijn snel verlichten, fysieke en mentale uitputting vertragen en de slaap verbeteren.
Opvouwbaar ontwerp en opladen via USB: in tegenstelling tot de traditionele zware voetmassageapparaat, zijn onze voetmassageapparaten slechts een zacht en comfortabel voetkussen. Het is licht, opvouwbaar en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Met USB-batterij kunt u overal ontspannen.
Lichtgewicht en draagbaar: een ultradun, lichtgewicht en draagbaar ontwerp van goede grootte zorgt voor een comfortabele ervaring. Het leren oppervlak kan na gebruik worden gedroogd met een vochtige handdoek. Stil en geruisloos. Kan worden gebruikt tijdens het tv kijken, lezen, op kantoor werken of ontspannen. Geschikt voor alle voettypes en verschillende voetmaten.
Veel gebruikt: vooral geschikt voor reizigers, mensen van middelbare en oudere leeftijd, kantoormedewerkers, vrouwen die vaak hoge hakken dragen, etc. Ontspan op een drukke dag je voeten en raak de opgehoopte vermoeidheid kwijt. Het is ook een goed cadeau voor vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights