Vitalzen® Mini voetmassageapparaat, zwart (nieuw model 2022), multifunctionele massage 360 graden, druktherapie, reflextherapie, thermotherapie, verlichting van pijn en spanning in vermoeide voeten

Spread the love


Price: € 199,99
(as of Jan 29,2023 23:29:53 UTC – Details)


vitalzen
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 34 x 40 x 24 cm; 4.5 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 30 juli 2020
Fabrikant ‏ : ‎ GLOBAL RELAX
ASIN ‏ : ‎ B08DJ9DTMH
Modelnummer item ‏ : ‎ 2023
Land van herkomst ‏ : ‎ Nederland
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

3 MASSAGE MODES / REFLEXOLOGIE: U krijgt een uitgebreide massage die 3 massage modi combineert: rollen, Shiatsu en kneden – Voert een massage uit door drukpunten op de voeten op basis van de voetreflexologie techniek om pijn in verschillende delen van het lichaam te elimineren en een natuurlijk pijnstillend effect te geven.
THERMOTHERAPIE / VERWISSELBARE FABRIEKBEDEKKING: De infrarood warmtefunctie zorgt voor een constante, kalmerende en veilige temperatuur voor uw voeten, versnelt de bloedcirculatie en het herstelproces van spierweefsel, waardoor pijn en spierspanning sneller worden verlicht en resulteert in een meer ontspannende massage – Afneembare stoffen bekleding (met rits) vergemakkelijkt het schoonmaken en de hygiëne van het product om het in topconditie te houden
DESIGN / CONTROL PANEL / REMOTE CONTROL: Mooi ovaal ontwerp, lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren door iedereen – Het bedieningspaneel is toegankelijk, zodat u kunt profiteren van alle functies die beschikbaar zijn op uw voetmassageapparaat – De afstandsbediening stelt de gebruiker in staat om de volledige controle te hebben zonder te hoeven bewegen, vooral voor oudere mensen
EUROPESE KWALITEIT: verkocht door Global Relax – VITALZEN MINI massageapparaten zijn gedekt door een OFFICIËLE GARANTIE van 2 JAAR – Optioneel: uitgebreide 5 JAAR PLUS GARANTIE (2 + 3 JAAR) – Gebruiksaanwijzing in het Nederlands – Afmetingen van het VITALZEN MINI massageapparaat: 42 x 36 x 23 cm. – Gewicht: 4,5 kg. – Afmetingen verpakkingsdoos: 46 x 39 x 26 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights