Snailax 2-in-1 verwarmde shiatsu-voetmassage – voetmassage met warmte- en rugmassagekussen, voetverwarmer en voetpijnverlichting

Spread the love


Price: € 76,99
(as of Feb 06,2023 22:01:04 UTC – Details)


Productbeschrijving

shiatu massageshiatu massage

shiatsushiatsu

snailaxsnailax Over Snailax:

Verlangzaam je snelle leven in het slakkentempo. Snailax is je betrouwbare bron voor hoogwaardige massage- en ontspanningsproducten.

Snailax Shiatsu voetmassageapparaat met warmtefunctie

Voet- en rugmassageapparaat voor dagelijkse ontspanning

Duik in het weldadige comfort van de Shiatsu-kneedmassage en de warmtetherapie van het Snailax Shiatsu-voetmassageapparaat.

De buitenkant is gemaakt van superzachte pluche en aan de binnenkant voorzien van luxe sherpa-voering, en is de perfecte manier om je vermoeide voeten na een lange dag te behandelen.

Het is ook ideaal voor het opwarmen van koude voeten en voor het masseren met roterende rollers.

Shiatsu-massageknoop voor voetontlasting Snel als voetenwarmer opwarmen Afneembare, wasbare overtrek Superzachte pluche doek 15 minuten automatische uitschakeling voor veilig gebruik

warmwarm

shiatsu ballenshiatsu ballen

controllercontroller

Shiatsu-massage-functie

Het Shiatsu-voetmassageapparaat beschikt over speciale Shiatsu-massageknopen met siliconen bekleding voor een zachtere en ontspannende voetmassage in vergelijking met normale voetmassageapparaten. De kneedende Shiatsu biedt ontspanning bij voetpijn en pijnlijke voeten na lange wandelingen of werken.

Afneembare afdekking

Het elektrische Shiatsu-voetmassageapparaat kan als rugmassageapparaat of massagekussen voor het hele lichaam worden gebruikt. Verwijder gewoon het voetmassageapparaat door een ritssluiting. Het kan rug, taille en buik masseren en verwarmen, wat multifunctioneel en nuttig is.

Veiligheid en eenvoudige bediening

Het Shiatsu-voetmassageapparaat met omschakelbare draairichting is een onmisbaar massageapparaat voor het huishouden. Bedien eenvoudig met de afstandsbediening als je van de voetmassage geniet. Automatische uitschakeling na 15 minuten voor veilig gebruik ingesteld.

afneembaarafneembaar

Afneembare, wasbare overtrek

Open gewoon het bovendeel en het voetmassageapparaat wordt een rugmassageapparaat of verwarmingskussen voor lichaamsontlasting.

Om vermoeide voeten na jarenlang werk of na voet- en voetpijn overal te kunnen verwijderen, is het apparaat compact en gemakkelijk te dragen. Zo kun je thuis genieten van een draagbare voetmassage op kantoor, in de auto, in het vliegtuig of op lange reizen.

Het kan ook een mooi cadeau zijn voor je vriend en familie voor Kerstmis, Vaderdag en Moederdag.

Inhoud leveringInhoud levering

Veelzijdig te gebruiken:
voet en rug voet en rug voet en rug

Warmtestanden
1 2 2

Instelbare massagemodi
3 standen: 5 modi

massage
Shiatsu Shiatsu Alleen trillingen

Timerinstelling
15 minuten 15 minuten 30 minuten

Gewicht
1,97 kg 2,5 kg 1,1 kg

Productafmetingen ‏ : ‎ 32 x 32 x 16 cm; 1.75 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Snailax
ASIN ‏ : ‎ B07SHLBDWM
Modelnummer item ‏ : ‎ SL-552S
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

PIJNVERLICHTING & VERMOEIDHEID – De Snailax-stimulator heeft 8 roterende shiatsu-rollers die een diepe weefselmassage bieden voor rug, nek, dij, been, voet, helpt spanning, knopen en spieren te verlichten.
THERAPEUTISCHE THERAPIE – De voetmassage-apparaat heeft warmte op de shiatsu-ballen en een verwarmingskussen voor de voeten en genezing. Het kan de voeten snel opwarmen en volledig verwarmen, waardoor uw voetmassageapparaten meer ontspannen. Het helpt de bloedcirculatie te verbeteren, spierspanning, neuropathie, plantaire fasciitis te verlichten. Uitgerust met een beveiligingssysteem tegen oververhitting, garandeert het een veilig gebruik.
GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN – De voet- en rugmassageapparaat is lichtgewicht en draagbaar, zodat u kunt ontspannen op uw bank, bed of stoel op kantoor of thuis, eenvoudig te bedienen met een bedrade afstandsbediening. Perfect festival, verjaardag, kerstcadeau voor mama, papa, vriend of een geliefde.
Supercomfortabele pluche stof – Het kussen zorgt voor een comfortabel en aangenaam aanvoelend gevoel. De bovenklep is afneembaar en wasbaar in de machine. De antislip rubberen onderkant houdt hem op zijn plaats. Om de een of andere reden, als u niet tevreden bent met Snailax elektrische voetmassageapparaten, stuurt u deze binnen 30 dagen terug en krijgt u al uw geld terug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights