Siliconen Voetborstel Scrubber Massager Douche Voetborstel Diepe Schoon Exfoliate Spa Verhoogt Omloop

Spread the love


Price: € 14,04
(as of Feb 06,2023 22:41:11 UTC – Details)


Comfortabel in gebruik, je hoeft niet lang voorover te buigen of te zitten. Breng gewoon zeep/gel aan, leg het op de grond en begin met schrobben met je voeten. Specificaties: Grootte: 26.8cm x 24.5cm x 2.3cm x 4cm Met Zeepzolen, kunt u uw vermoeide, verwaarloosde voeten reinigen, glad maken en verwennen. Geweldig voor vrouwen, mannen, atleten, senioren, iedereen met knie-, heup- of rugklachten. Het voorgevormde borstelontwerp van het zoolsysteem zorgt voor een comfortabele positionering van de voet, een zachte binnenborstel, een zachte massage van de zachte delen van de voet en een hard buitenhaar om de ruwe en droge huid glad te strijken. De zuignap helpt de positie van de metgezel tijdens gebruik te behouden. De voetkussens aan beide zijden zorgen ervoor dat de metgezel blijft waar de zuignap waarschijnlijk niet zal plakken. Het antislipoppervlak helpt het evenwicht te behouden. Verwijder dode huid en verzacht hard gehemelte
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 27.5 x 25 x 5.5 cm; 300 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Mildair
ASIN ‏ : ‎ B07Q5LLFQD
Modelnummer item ‏ : ‎ 745302362509
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Foot Massager – Onze voetstimulator en scrubber masseren je vermoeide pijnlijke voeten, zodat ze zich weer gelukkig kunnen voelen. Bereik elk drukpunt en masseer zo hard of zo licht als je wilt.
Verbetert de voet- en beencirculatie – Een goede bloedsomloop is essentieel voor de gezondheid van een persoon. Voetmassage is een van de verschillende manieren om de voet- en beencirculatie te verbeteren voor een gelukkiger en gezondere jij.
Vechten atleten Voet- en voetgeur -Atleten voet- en voetgeur is niemands vriend. Bestrijd atleten voet door je favoriete voetwassen en tea tree olie te combineren en je voetzorgen weg te schrobben.
Geld terug garantie – Als u niet helemaal tevreden bent met onze douche voet massager en scrubber retour voor een volledige terugbetaling geen vragen gesteld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights