RENPHO voetmassageapparaat met verwarming en afstandsbediening, shiatsu-voetmassageapparaat met instellingen voor warmte, knijpen en kneden op meerdere niveaus, verlicht vermoeide

Spread the love


Price: €199,99 - € 169,99
(as of Feb 07,2023 11:16:04 UTC – Details)


3.1
Batterijen: ‏ : ‎ 2 AA batterij(en) vereist.
Productafmetingen ‏ : ‎ 48.11 x 3 x 24.99 cm; 5.53 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 14 december 2020
Fabrikant ‏ : ‎ RENPHO
ASIN ‏ : ‎ B08M3MNWPQ
Modelnummer item ‏ : ‎ RP-FM069R
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Multi-level massage-instelling: krijg precies het soort massage dat je leuk vindt met de 3 instelbare kneedintensiteitsinstellingen (L, M en H) en 3 squeeze-intensiteitsinstellingen (L, M en H). Gebruik het begin vanaf een laag intensiteitsniveau en stop het gebruik als u zich ongemakkelijk voelt.
Geïntegreerde warmtefunctie en automatische uitschakelfunctie: Renpho-voetmassageapparaat met opwarming tot 50 ℃, het enige wat u hoeft te doen is op de verwarmingsknop te drukken. Het kan ook automatisch worden uitgeschakeld na de ingestelde werktijd (15 of 30 minuten automatisch uitschakelen) om overmatige stimulatie in één gebied te voorkomen.
Hygiënisch en eenvoudig in gebruik: Cutomers kunnen de voetmassageapparaat bedienen door het paneel aan te raken of gewoon de afstandsbediening te gebruiken. Doordat de voetbedekking afneembaar is door middel van een ritssluiting, is de Shiatsu-voetmassage-apparaat heel gemakkelijk en handig om altijd schoon te houden.
Geweldig cadeau-idee: Met zijn vergrote voetenruimte is de Renpho-voetmassage-apparaat geschikt voor de meeste voetmaten, tot herenmaat 46 (EU), die geschikt is voor de meeste mensen. Ideaal cadeau voor uw dierbaren en uzelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights