Nekmassageapparaat Shiatsu-massagekussen: CONQUECO elektrisch oplaadbaar cervicaal massagekussen met warmte – 3D diep weefselkneden – pijnverlichting thuis, op kantoor (MAX 50°C)

Spread the love


Price: € 88,99
(as of Jan 29,2023 21:48:52 UTC – Details)


Om de algehele sterbeoordeling en procentuele uitsplitsing per ster te berekenen, gebruiken we niet een gewoon gemiddelde. Maar ons systeem houdt rekening met zaken als hoe recent een recensie is en of de beoordelaar het item op Amazon heeft gekocht. Het systeem heeft ook recensies geanalyseerd om de betrouwbaarheid te verifiëren.

Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium ion batterijen vereist. (inbegrepen)
Productafmetingen ‏ : ‎ 27 x 23 x 14.5 cm; 1.04 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 16 juli 2022
Fabrikant ‏ : ‎ CONQUECO
ASIN ‏ : ‎ B0B4JN3HH4
Modelnummer item ‏ : ‎ U211
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Super Sticky Velcro-ontwerp: anders dan de traditionele draagbare nek- en rugmassager, heeft onze snap-on nekmassager een klittenbandontwerp met meerdere segmenten. Wanneer u onze draadloze stimulator gebruikt, hoeft u de bevestigingsriem niet met beide handen vast te houden zoals andere stimulators, u hoeft alleen de riem op de geschikte plaats te adsorberen.
3s snelle verwarming: anders dan de koolstofvezel verwarmingskussens van andere stimulators, gebruikt onze stimulator geavanceerde grafeen verwarmingskussens, die het voordeel hebben dat ze snel opwarmen tot 50 ° C in 3 seconden, waardoor u zich meteen warm voelt. je hoeft het niet terug te sturen omdat je een gestage stroom warmte voelt.
Oplaadbare batterij met grote capaciteit: met de 3000 mAh-batterij kunt u onze mini-stimulator 14-16 keer of 7 dagen gebruiken nadat hij volledig is opgeladen. Met de USB-oplaadkabel in de verpakking kunt u een diepe massagetherapie ondergaan na een drukke baan thuis, of na een lange rit in de auto, geniet waar en wanneer dan ook van een privémassage.
Zacht huidverzorgingsmateriaal: traag terugverend traagschuim, zacht en elastisch, fantastische verzorging voor de cervicale wervelkolom. Traagschuim 360-graden U-vormige ondersteuning, om ervoor te zorgen dat u niet wakker wordt met een stijve nek, en de cervicale wervelkolom zal niet pijnlijk zijn bij het wakker worden. Briljant massagekussen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights