TISSCARE ZQ-8017 Voetmassageapparaat, shiatsu-diepkneedmassageapparaat met afstandsbediening voor plantaire fasciitis-neuropathie en pijnverlichting, verhoogt de doorbloeding (rood)

Spread the love


Price: € 151,12
(as of Feb 06,2023 23:21:04 UTC – Details)


Productbeschrijving

Mooi MoederdagMooi Moederdag

voetmassage apparaatvoetmassage apparaat

voetmassage apparaatvoetmassage apparaat

voetmassage apparaatvoetmassage apparaat

TISSCARETISSCARE

Specificaties:

Kleur: grijs, rood

Totaal: 23”8*14.5”8*10”

Nominale spanning: 110 V/60 Hz

Nominaal vermogen: 55 W

Standaardgebruikstijd: 15 minuten

Gewicht: 12,9 kg

Inhoud levering: 1 x voetmassageapparaat 1 x handleiding 1 x draadloze afstandsbediening (voor gebruik moet de isolerende beschermfolie worden verwijderd)

TISSCARE voetmassageapparaten

Shiatsu-voetmassageapparaat | kuitmassageapparaat | voetmassageapparaat
✔ Door het perfecte boogdesign passen je benen of voeten perfect bij het massageapparaat. ✔ Het antislip matontwerp kan je voetmassageapparaat vastzetten en het veiliger maken tijdens het gebruik. ✔ Hoogwaardige en effectieve massage kan het lichaam ontspannen. Dit massageapparaat biedt een verscheidenheid aan massagesoorten. ✔ De dagelijkse voetmassage helpt om het lichaam te ontspannen en stress te verminderen.

voetmassage apparaatvoetmassage apparaat

voetmassage apparaatvoetmassage apparaat

voetmassage apparaatvoetmassage apparaat

Wasbare voetafdekking

Houd het voetmassageapparaat altijd schoon. Breng een aangename en hygiënische massage-ervaring

Kuit- en voetomtrek

Het perfecte boogontwerp maakt je benen of voeten perfect fit. Kuit: 3,5 voet; voeten: 40 meter

Eenvoudig op te bergen

Het compacte ontwerp maakt eenvoudig op te bergen. Je kunt je voeten overal laten masseren

voetmassage apparaatvoetmassage apparaat

Productafmetingen ‏ : ‎ 58.42 x 38.1 x 27.94 cm; 6.8 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 16 april 2022
Fabrikant ‏ : ‎ TISSCARE
ASIN ‏ : ‎ B09P1DF55P
Modelnummer item ‏ : ‎ ZQ-8017
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

4 modi en timer: dit Shiatsu-voetmassageapparaat heeft 4 massagemodi naar wens naar wens. Bovendien beschikt het over 3 massagesnelheden en 2 massagerichtingen in de “handmatige modus”. Hij is uitgerust met een timerfunctie die met een automatische uitschakeling van 15 minuten is geprogrammeerd om de veiligheid te garanderen. Indien nodig tot 30 minuten instellen
Een voor meerdere toepassingenHet kuit- en voetmassageapparaat met 360° verstelbare steunstang en afstandsbediening maakt het mogelijk om een comfortabele houding te kiezen om van arm-, kuit- of voetmassage te genieten. Druk beide zijden van de greep, je kunt de hoek naar wens instellen. De afneembare voetafdekking houdt je voetmassageapparaat de hele tijd schoon
Warmte- en led-bedieningspaneel Tisscare voetmassageapparaat met langzame warmtebescherming om ervoor te zorgen dat je dit voetverwarmer massageapparaat veilig gebruikt en de hoogste temperatuur bedraagt ca. 40 °C, geduld. Dit voetmassageapparaat met high-end led-bedieningspaneel is modern en eenvoudig te bedienen
Beste cadeaukeuze & garantie Het Tisscare voet- en kuitmassageapparaat is een ideaal cadeau voor jou. Tisscare is een betrouwbare verkoper die het doel “100% tevredenheid” bereikt met de beste producten en eersteklas service. Als je niet helemaal tevreden bent, neem dan contact op met ons after-serviceteam, wij zullen ons best doen om je volledig tevreden te stellen. Vertrouw ons, aarzel niet om het massageapparaat nu in je winkelmandje te leggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights