Gezichtsreinigingsborstel MYCARBON Gezichtsborstel IPX7 Waterdichte Elektrische Gezichtsborstel Apparaat Schoonheid Huid Machine voor Diepe Reiniging/Zachte Exfoliëren/Masseren/Draai de huid (Roze-Paars)

Spread the love


Price: € 40,32
(as of Feb 05,2023 10:16:37 UTC – Details)


Productbeschrijving

gezicht borstelgezicht borstel

gezichtsborstelgezichtsborstel

Waarom is een elektronische gezichtsreinigingsborstel effectiever dan gezichtsreinigingsmethoden met de hand wassen?

Onze speciaal ontworpen oplaadbare elektrische gezichtsreiniger is effectiever dan het wassen van uw gezicht met de hand omdat gelijkmatige druk en zelfs reiniging wordt toegepast op het hele gezicht, wat resulteert in een diepere reiniging en een levendiger gezichtsuiterlijk dan wanneer u gewoon uw gezicht met de hand wast. Met onze effectieve gepatenteerde reinigingstechnologie worden al het vuil, stof en olie verstopt in uw gezichtspoort beter gereinigd dan voorheen, waardoor uw poriën gezonder worden en u zich meer verfrist voelt!

Wat is Bidirectionele Microcirculation Technolody?

Uitleg: Dit betekent dat in één borstelkop de buitenste ring en de binnenring in verschillende richtingen lopen, zoals weergegeven in het bovenstaande diagramEffect: Dit innovatieve ontwerp zal u helpen gemakkelijk poriën te openen, en diep in poriën om de veroudering keratinocyt weg te nemen, grondig reinigen van het vet en vuil in de poriën, ook de juiste stretch de huid om de celgroei en effectieve opstelling te bevorderen, het verbeteren van de dichtheid en elasticiteit tegelijkertijd; Modes: Het heeft 2 modi instelling, zoals weergegeven in het bovenstaande diagram; Het wordt aanbevolen om de twee modi afwisselend te gebruiken.

gezicht borstelsgezicht borstels

borstelborstel

rgerge

HfeHfe Inbegrepen

1* Borstel body2* Borstel hoofd1* Type-c laadkabel1* Gebruikershandleiding

{b>VOORDELEN:<b}

Dagelijkse diepe reiniging helpt poriën helder te houden en er kleiner uit te zien.Geexfolieerde huid kan zachter, gladder en stralender lijkenGoed strekken gezichtshuid, de huid wordt steviger en elastischGrondige reiniging die is ontworpen om gemakkelijker en effectiever te zijn dan reiniging met de handZacht genoeg voor twee keer per dag gebruik, zelfs op acnegevoelige huid (alleen borstelhoofd)

etet

natnat

wteytwteyt

Full Body Waterdicht

MYCARBON gezichtsborstel isIPX7 waterdicht en kan worden gebruikt in badkuipen en douches. Kan direct in water worden ondergedompeld

Het is een ideale keuze voor een veiligere douche.

Handig voor gebruik

Het is zeer gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk te drogen, zonder schimmel (stromend water spoelen)

Het kan op uw wasstandaard worden geplaatst, het is erg handig in gebruik en opslag.

Type-C oplaadbaar

Ingebouwde oplaadbare 2500mAh grote lithium batterij, 1 keer volledig opgeladen kan zorgen voor ongeveer 60 dagen gebruik

CadeauCadeau

Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium ion batterij(en) vereist.
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 19.8 x 16.5 x 5.7 cm; 380 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 8 augustus 2021
Fabrikant ‏ : ‎ MYCARBBON
ASIN ‏ : ‎ B099F3T9RS
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ 40200238
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

★ Wat is twee-weg microcirculatietechnologie? Dit betekent dat de buitenste borstelkop en de binnenste borstelkop in verschillende richtingen lopen, dit innovatieve ontwerp zal u helpen de gemakkelijke en volledige huid schoon te maken, en strekken de huid om de celgroei en effectieve opstelling te bevorderen, de dichtheid en elasticiteit tegelijkertijd; Het heeft 2 modi instelling, deze porie reinigingsborstel is de go-to oplossing voor het verfrissen en verlichten van elke teint
★ Twee borstelkop voor alle huids★ De zachte gezichtsdiepe reinigingsborstel is ontworpen voor een vette en gemengde huid, het kan diep in de poriën komen om vuil, dode huid, olie, make-up resten en mee-eters te verwijderen; de siliconen borstel van voedingskwaliteit voor zachte peeling en massage, geschikt voor alle huidtypes, vooral gevoelige /neutrale /gemengde droge huid. Dit elektrische gezichtsborstelapparaat is 10x effectiever dan het reinigen met de handen, zodat u kunt genieten van de beste huidverzorgingsroutine
★ Twee snelheden+360° rotatie★ MYCARBON gezichtsborstel werkt met 2 snelheden voor een aanpasbare reinigingservaring, waardoor fijne lijntjes, rimpels, droogte, geblokkeerde poriën en ruwe gebieden er merkbaar beter uitzien en aanvoelen. 360° rotatie maakt de twee zijden van de neusvleugel waar het moeilijkst te bereiken gemakkelijk schoon te maken. Twee keer één dag en 1-2mintes elke keer, het kan meer dan 60 dagen duren na volledig opgeladen
★ IPX7 Waterproof+ Wijd gebruikt ★ Onze gezichtsreinigingsborstel is echt gerealiseerd full body waterdicht, kan worden gebruikt in de douche. Ergonomisch vormontwerp past comfortabel in uw handen en kan eenvoudig op uw kaptafel staan voor gebruiksgemak; Aanbevolen voor badkamer, sportschool, reizen en zakenreis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights