CHLOVOE Elektrische hoofdmassager, draagbare handheld waterdichte hoofdmassager met 4 kneden koppen en 100 knooppunten voor lichaamsontspanning en stressverlichting. Ideaal cadeau voor vrouwen, mannen, hondenmassage voor huisdieren

Spread the love


Price: € 36,99
(as of Feb 06,2023 23:12:07 UTC – Details)


Elektrische hoofdstimulator kan met de klok mee en tegen de klok in draaien om 360° massage voor het hoofd te bieden. Het kan de vermoeidheid van verschillende delen van het lichaam verlichten. Zachte shiatsu-actie stimuleert op natuurlijke wijze de hoofd-, gezichts- en lichaamsdelen als zachte en zachte connector, zelfs huisdieren zijn er dol op! U kunt altijd en overal genieten van massage met zijn compcacte en draagbare ontwerp. Het is ook geschikt voor thuisreizen en het beste cadeau voor geliefde, vrienden en huisdieren.
Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium-polymeer batterijen vereist. (inbegrepen)
Productafmetingen ‏ : ‎ 10 x 8 x 5 cm; 188 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 29 april 2022
Fabrikant ‏ : ‎ CHLOVOE
ASIN ‏ : ‎ B09XTLVMJ4
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ CH-121
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

【Hoogwaardige massagetechnieken】: het nabootsen van vingermassage met 100 strak ontworpen aanraakplekken in de traditionele massagetechnieken van 360° glijden, kneden en vibreren bevorderen de bloedcirculatie in het hoofd en verlichten de druk.
【Waterdicht en huidvriendelijk】: IPX7 waterdicht ontwerp, droog en nat tweeërlei gebruik, zodat je een massage op het hoofd en andere delen van het lichaam kunt krijgen terwijl je pauze neemt of douchen. Zachte siliconen kop van voedingskwaliteit kan het haar beschermen tegen trekken en wikkelen, en zal uw huid niet beschadigen. Vier massagecontacten zijn verwijderbaar voor eenvoudige reiniging.
【Oplaadbaar en slim draagbaar】: de magnetische oplaadkabel die aan de elektrische hoofdmassager is bevestigd, kan 1 week na een volledige lading gebruiken. Het heeft een timer van 10 minuten voor het geval u vergeet het uit te schakelen. Ergonomisch ontworpen en gemakkelijk te grijpen, dankzij het compacte en draadloze ontwerp kunt u altijd en overal masseren.
Perfect cadeau: deze hoofdstimulator is een goed kerst-, Valentijnsdag- of verjaardagscadeau voor vrouw, echtgenoten, moeders, vader, vrienden, familieleden en collega’s. Het biedt ook massage voor uw kat en hond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights