Beurer EM 49 Digitale TENS/EMS, 3-in-1 stimulatiestroomapparaat voor pijnverlichting door elektrische zenuwstimulatie, training door elektrische spierstimulatie, massagefunctie, inclusief 4 elektroden

Spread the love


Price: €67,99 - € 53,99
(as of Jan 29,2023 21:32:32 UTC – Details)


Beurer EM 49 digitaal TENS/EMS-apparaat – de 3-in-1-oplossing voor pijntherapie, spierstimulatie en ontspanning door massage. Met het TENS-apparaat van Beurer haalt u een echt multitalent op het gebied van elektrische stimulatie in huis. De elektrostimulator kan zowel voor pijnverlichting zonder medicijnen en bijwerkingen als voor spierregeneratie of -training worden gebruikt. Naast deze twee functies beschikt de EM 49 ook over een massagefunctie voor uw persoonlijke ontspanningsmoment. De drie basisfuncties van het Beurer TENS-apparaat in één oogopslag: – Transcutane elektrische zenuwstimulatie (TENS): de elektrische impulsen onderdrukken het verder leiden van de pijn naar de hersenen. Voor pijntherapie bij kramp, chronische pijn en pijn door verwondingen. – Elektrische spierstimulatie (EMS): vergelijkbaar met een natuurlijke activatie trekken de spieren zich samen en ontspannen zich weer. Voor het vergroten van het uithoudingsvermogen en het versterken of bevorderen van de regeneratie van bepaalde spieren. – Massagefunctie: een door elektrische signalen gegenereerde massagefunctie. Voor het verlichten van spanningen, tekenen van spiervermoeidheid en ter bevordering van de spierregeneratie. De belangrijkste eigenschappen van het apparaat in één oogopslag: – 2 afzonderlijk instelbare kanalen met elk 4 zelfklevende elektroden – 64 voorgeprogammeerde toepassingen (TENS, EMS en massage) – 6 personaliseerbare programma’s (TENS en EMS) – “Doctor’s Function” voor de ideale afstemming op uw persoonlijke therapieprogramma – Timerfunctie (5-100 minuten instelbaar), inclusief veiligheidsuitschakeling – Geïnverteerd LCD-display met blauwe achtergrondverlichting – Ergonomisch design en met handige riemclip. Het effect van de elektrische stimulatie is over het algemeen pas na regelmatig gebruik zichtbaar. De elektrische stimulatie van de spieren is geen vervanging voor het regelmatig trainen van de spieren, maar ondersteunt het effect van de training wel op doeltreffende wijze. Een gedetailleerde beschrijving van de toepassingsmogelijkheden en meer informatie over het apparaat en de functies vindt u in de uitgebreide gebruiksaanwijzing. Elektrische stimulatie met TENS kan helpen bij fibromyalgie: Fibromyalgie is een chronisch pijnsyndroom dat zich over het hele lichaam uitspreidt en waarvan het ontstaan nog steeds niet duidelijk is. De chronische pijn kan dus niet genezen worden, maar hoogstens verlicht. De behandeling met ons TENS-apparaat helpt mogelijk, maar niet gegarandeerd bij de verlichting van pijn bij klachten rond de romp of de ledematen. Of en hoe goed de TENS-behandeling werkt, kan voor individuele gevallen niet worden voorspeld. Het is echter zinvol om de behandeling te proberen, omdat er bij transcutane zenuwstimulatie vrijwel geen bijwerkingen ontstaan. Het is daarom een goed alternatief voor chronische pijntherapie met medicijnen. Beurer GmbH is samenwerkingspartner van de Duitse vereniging voor Fibromyalgie (Deutschen Fibromyalgie Vereinigung (DFV)).
Batterijen: ‏ : ‎ 2 AA batterijen vereist. (inbegrepen)
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 2.3 x 13.2 x 6.3 cm; 110 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Beurer
ASIN ‏ : ‎ B01KUJ1VMG
Modelnummer item ‏ : ‎ 662.05
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Geneesmiddelvrije pijnverlichting door transcutane elektrische zenuwstimulatie met 12 voorgeprogrammeerde en 3 aanpasbare toepassingen
Gerichte training en regeneratie van spieren door elektrische spierstimulatie met 32 voorgeprogrammeerde en 3 aanpasbare toepassingen
Met 20 rustgevende voorgeprogrammeerde massageprogramma’s om de spanning te verlichten, het welzijn te verhogen en te zorgen voor een weldadige ontspanning van het hele lichaam
Doktersfunctie: slaat de individuele instellingen van uw therapieprogramma op en activeert ze onmiddellijk wanneer u het apparaat inschakelt
Bij de levering inbegrepen: 1x EM 49 stimulatiestroomapparaat, 2x verbindingskabel, 4x elektroden 45×45 mm, 1x riemklem, 3x AAA batterijen, 1x gebruiksaanwijzing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights