Massage Gun Deep Tissue, Massage Muscle Therapy Gun voor atleten,30 Speed 10 Soorten Massage Heads, Hand Held Body Deep Muscle Massager voor Spierhals Terug Schouder, Paars

Spread the love


Price: € 53,65
(as of Feb 05,2023 12:29:13 UTC – Details)


Dit massagepistool is stiller in vergelijking met 50 decibel van andere leveranciers. Voor alle soorten behoeften probeert ons merk altijd de beste behandelingen aan te bieden. Bij ons bent u altijd in goede handen.
Productafmetingen ‏ : ‎ 29.2 x 7.3 x 24.8 cm; 1.32 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 4 maart 2022
Fabrikant ‏ : ‎ Shenzhenshi Pengchuangxing Technology Co., Ltd
ASIN ‏ : ‎ B096RF3CFS
Modelnummer item ‏ : ‎ KZD02
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

10 massagekoppen en 30 snelheden Chola’s deep tissue spierstimulator wordt geleverd met 10 vervangende koppen. Kies de juiste massagekop afhankelijk van de te masseren delen (rug, schouders, nek, benen…), 30 snelheden, de maximale snelheid kan de spierstijfheid het snelst verlichten, geschikt om op te warmen voor de training en spierontspanning daarna.
Hoogwaardige batterij, LCD-scherm De 2600 mAh Cholas snelladen en batterij met lange levensduur zorgen voor 6 uur werktijd. Uitgerust met een aanraakgevoelig LCD-scherm, hoeft u zich geen zorgen te maken over onbedoelde aanrakingen.
Krachtige ruisonderdrukking en koeling De kop en het lichaam van de machine zijn stevig met elkaar verbonden, waardoor het massagepistool soepel werkt en geluid vermindert.
Gehumaniseerd massagepistoolontwerp De lengte van het handvat is lang genoeg en is gemaakt van antislipmateriaal. Het is ontworpen volgens de verhouding van ergonomie, die handtrillingen aanzienlijk vermindert en comfortabel in gebruik is. Geniet nu van de deep body deep tissue spiermassage.
Als het massagepistool plotseling niet meer wordt gebruikt, kan dit zijn omdat het massagepistool lange tijd is gebruikt en de automatische beschermingsfunctie is geactiveerd. We raden aan om het massagepistool eerst uit te schakelen en opnieuw op te starten, vervolgens 8 uur continu op te laden en uiteindelijk weer aan te zetten en opnieuw te gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights