RENPHO oogmassageapparaat met warmtecompressie, vibratie en bluetooth-muziek, opvouwbaar oplaadbaar, oogtherapie om oogpijn te verlichten, droge ogen en slaap te verbeteren (B-Black)

Spread the love


Price: €89,99 - (€ 49,99 / stuk)
(as of Jan 29,2023 23:09:00 UTC – Details)


Eenvoudig te bedienen knop
Batterijen: ‏ : ‎ 1 Onbekende batterij(en) vereist.
Productafmetingen ‏ : ‎ 20 x 14 x 11 cm; 671 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 2 oktober 2020
Fabrikant ‏ : ‎ RENPHO LIMITED
ASIN ‏ : ‎ B088BCRXHJ
Modelnummer item ‏ : ‎ RF-EM001
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

【Ondersteunt een betere slaap】 De oogmassager kan uw spanning en pijn na een drukke dag effectief verlichten. Door de stimulatie van verschillende acupunctuurpunten herstelt het hele gebied rond de ogen. Een zachte massage met verwarming en mooie achtergrondgeluiden zijn ideale voorwaarden voor effectieve ontspanning en een goede nachtrust.
【Opvouwbaar tot 180 graden en compact】 Oplaadbare lithium-ionbatterij met USB-aansluiting biedt maximaal gemak. Het apparaat is eenvoudig op te vouwen en daardoor erg handig. Je kunt hem overal mee naartoe nemen en gebruiken, ideaal voor op kantoor, in het vliegtuig of op reis. De elastische band past op elke hoofdomtrek en is eenvoudig te verstellen.
【Geniet van muziek via Bluetooth】 Het apparaat heeft ingebouwde luidsprekers met de opgenomen natuurlijke melodieën, die je ontlasten terwijl je ontspant. U kunt zelfs via Bluetooth verbinding maken met het apparaat om tijdens de massage van uw favoriete muziek te genieten. Muziek vermindert pijn en stress. Op deze manier kan de slaapkwaliteit worden verbeterd. Opmerking: Bluetooth-naam van het apparaat – Eye Massager.
【FDA-vermeld & FCC-gecertificeerd】 Eenvoudige en veilige bediening, gebruiksaanwijzing in het Engels en Duits. Ideaal kerstcadeau voor mannen, vrouwen, ouders en vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights