chi-enterprise Chi Vitalizer Classic Chi-massage-apparaat, 3 automatische programma’s en bijzonder stil, zacht gevoerde voetsteun, vitaliserende chi-machine met LCD-regelaar

Spread the love


Price: €358,77 - € 335,84
(as of Feb 05,2023 11:36:33 UTC – Details)


Chi Vitalizer Classic – het beste in zijn klasse.

Rhymische, visachtige bewegingen worden golvend over op de wervelkolom. De Chi-machine zet je hele lichaam in beweging en harmoniseert zo je levensenergie (“Chi”). Ervaar een verhoging van je energie naar oude Chinese kunst.

Wellness wanneer je maar wilt, zonder vervelende afspraken.

Eenvoudig in gebruik.
Het Chi-apparaat loopt bijzonder stil en heeft een regelbare snelheid – voor je eigen ontspannings- en fitnessprogramma:

 • 3 automatische programma’s.
 • Bijzonder stille werking.
 • Zacht gevoerde voetsteun.
 • bekabelde afstandsbediening
 • LCD-regelaar voor het instellen van snelheid en duur.
 • 80-160 trillingen per minuut.
 • Tijdsintervallen 5 – 10 – 15 minuten.

  Verwen je lichaam en ziel met de Chi Vitalizer Classic – de Chi-machine biedt een eenvoudige, gemakkelijk te hanteren ondersteuning voor je lichaam, zonder de wervelkolom of andere lichaamsdelen te belasten.

  Een prachtig cadeau.
  De Chi Vitalizer Classic is ook een geweldig cadeau voor iedereen die je na aan het hart ligt, voor verjaardag, Kerstmis, bruiloft, Vaderdag of Moederdag.

  Het Chi-massage-apparaat is nog niet het juiste voor jou? Kijk graag voorbij in onze chi-enterprise Store. Ons assortiment omvat een grote keuze uit artikelen op het gebied van wellness & sauna, gezondheid, baden en douchen en cosmetica.

  Beste kwaliteit – voor tevreden klanten
  Als specialist voor thuis wellness en natuurlijke cosmetica hebben kwaliteit en klanttevredenheid voor ons de hoogste prioriteit. Want wij zijn pas tevreden en ontspannen – als je dat bent.

  Productdetails:

 • Chi Vitalizer Classic
 • 230 V, 50 Hz, 45 W.
 • Afmetingen: ca. 40 x 35 x 27 cm.
 • Gewicht: 6,8 kg

Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 40 x 35 x 27 cm; 7 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ chi-enterprise
ASIN ‏ : ‎ B00E5XGSIQ
Modelnummer item ‏ : ‎ chi-vit
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Aangenaam en weldadig: het wellness-apparaat kan zich ondersteunen op beweeglijkheid, bloedsomloop, spijsvertering, ontspanning, lymf- en immuunsysteem – mentale stress-vermindering en het menselijk energiehuishouden beïnvloeden.
Eenvoudige bediening: ons succesmodel uit de Chi Vitalizer serie – bijzonder stille werking – 3 programma’s – LCD-regelaar voor het instellen van duur en snelheid – 80 tot 160 bewegingen per minuut.
Cadeau-idee: de Vitalizer Classic is als sportartikel voor thuis een leuk cadeau voor vriend en vriendin – mama papa en iedereen die je na aan het hart ligt voor verjaardag, Vaderdag en Moederdag.
CHI-ENTERPRISE Als specialist voor thuiswellness en natuurlijke cosmetica hebben kwaliteit en klanttevredenheid voor ons de hoogste prioriteit. Want we zijn pas tevreden – en ontspannen – als je dat bent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights