Beurer MG 147 Massagekussen, Rug-nekmassageapparaat, Warmtefunctie, met Handschakelaar, 4 Massagekoppen

Spread the love


Price: €87,49 - € 57,59
(as of Feb 06,2023 23:00:47 UTC – Details)


Het Beurer MG 147 Shiatsu massagekussen met praktische handschakelaar – voor een effectieve en ontspannende massagebehandeling op het hele lichaam. Shiatsu is een in Japan ontwikkelde lichaamsmassage, die gebaseerd is op de ideeën van de traditionele Chinese geneeskunde. Het doel van deze toepassing is om fysiek, emotioneel en geestelijk welzijn te bevorderen. Of het nu na een drukke werkdag, een zwaar fitnessprogramma of gewoon zo is, dit compacte massageapparaat ontgrendelt en regenereert je spieren met een diep effectieve shiatsu-massage met zachte druk- en kneedbewegingen. De roterende massagekoppen en de schakelbare licht- en warmtefuncties zorgen voor aangename ontspanning en laten je voor een moment het dagelijks leven vergeten. Massages kunnen zeer ontspannend en stimulerend werken en worden graag gebruikt bij spierspanning, pijn of vermoeidheid. Dit Shiatsu-apparaat biedt je een krachtige, intensieve behandeling voor nek, benen, armen en rug. Belangrijke eigenschappen van het MG 147 massagekussen: Eenvoudige bediening direct op het kussen. Met instelbare warmte- en lichtfunctie. Vier massagekoppen met twee massagerichtingen. Klittenbandsluiting voor bevestiging. Afneembaar overtrek, machinewasbaar. Universele kussenvorm. Compact formaat (l x b x h): 40 x 27 x 12 cm. Productgewicht: ca. 1,47 kg. Om van een aangename massage te genieten, controleer je voorzichtig of de gekozen positie voor jou aangenaam is en verplaats je het gewicht vervolgens geleidelijk in de richting van het massageapparaat. Zo kan de massageintensiteit worden versterkt. Het gebruik moet altijd als aangenaam en ontspannen worden ervaren.
Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium ion batterij(en) vereist.
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 6 x 21 x 2 cm; 1.7 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ BEURER
ASIN ‏ : ‎ B00NABMIKG
Modelnummer item ‏ : ‎ 64336
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Afdeling ‏ : ‎ Dames
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

De 4 roterende massagekoppen met 2 selecteerbare massagerichtingen bieden een aangename massagetechniek, daarbij kan het klachten verminderen en bijdragen aan het behoud van je gezondheid en sportieve vitaliteit
Door de inschakelbare licht- en warmtefunctie wordt het Beurer Shiatsu-massageapparaat een perfecte lichaamstherapie, omdat spanningen altijd snel en eenvoudig zelf kunnen worden opgelost
De eenvoudige bediening met de praktische handschakelaar en de klittenbandsluiting voor het vastzetten van het kussen bijvoorbeeld aan een stoel en de compacte afmetingen van het kussen (40 x 73 x 12 cm) zorgen voor een unieke massage-ervaring
De ademende bekleding van mesh is aangenaam op de huid en kan voor een eenvoudige reiniging in de machine worden gewassen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights