Draadloze Eye Massager met verwarming Air Pressure Opvouwbare Smart Bluetooth Electric Eye Massager

Spread the love


Price: € 103,99
(as of Feb 06,2023 22:57:25 UTC – Details)


Volledig opvouwbaar bij 180 °, draadloze draagbare opslagmedia, 180 graden opvouwbare ontwerp past diverse gezichtsvormen en is gemakkelijk uit te voeren.
Cycle opladen, kunt u deze op elk gewenst moment te masseren, waar dan ook. De eerste lading duurt 1,5 uur volledig opgeladen. Het wordt aanbevolen om het te gebruiken gedurende 15 minuten per keer. Het kan gebruikt worden voor ongeveer 6-8 keer indien volledig opgeladen. Het is gemakkelijk mee te nemen en reizen.

Kenmerken
Bescherming van de ogen mode
Liefde eye-modus
Slaapstand
Automatische modus
Warm kompres functie
Intelligente circulerende luchtdruk

Productdetails
Naam product: Eye Massager
Grootte van het product: 21X13X8.5cm (8.3×5.12×3.35in)
Samenstelling materiaal: PC, ABS, doek
Gewicht van het product: ongeveer 300g
Massage methode: luchtdruk, warm kompres
Kleur: grijs
Nominaal vermogen: 5W
Capaciteit van de batterij: 1100mAh
Input: 5V
Warm kompres temperatuur: 45 ± 3 ° C
Voeding-modus: oplaadbare lithium batterij
Paklijst: massagebril x1
Datalijn x1

Notitie:
Dit product bevat geen andere inhoud
Houd rekening met 1-2 cm, die verschilt als gevolg van handmatige meting, zorg ervoor dat je het niet erg te bieden. Door de verschillen tussen de verschillende monitoren, kan het beeld niet overeen met de werkelijke kleur van het project. Bedankt voor het begrip!
Hartelijk dank voor het kiezen van onze winkel!
Luchtdruk VIBRATION – Deze draagbare massagebril oogdruk toedient matige luchtcompressie te verlichten ogen en trillende stroom ter voorkoming oog spierpijn. De warmte kompres ook helpen bij het verbeteren van donkere kringen en gezonder ogen te bereiken ..
ELASTISCHE BAND – Deze persoonlijke handheld slimme verwarmd oogzorg stimulator wordt geleverd in universele maat, waardoor het een ideale eye relief en ontspanning hulpmiddel voor mensen van alle leeftijden. De hoofdband dichtheid kan worden aangepast aan de meeste peopleâ € s gezicht vorm passen ..
Gemakkelijk mee te nemen – Eye stimulator kan worden gevouwen 180Â °, het kleiner maken om gemakkelijk in de zak en gaan, maak je genieten massage altijd en overal, is de comfortabele en verstelbare elastische band op grote schaal gebruikt in verschillende hoofd vormen, Beide mannen en vrouwen ..
GIFT – Helpt om de bloedcirculatie te bevorderen. Gift voor de perfecte hoofdpijn en ogen ontspanning behandeling voor familie, geliefden, leraren of vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights