Beurer voetmassageapparaat FM 60, 18 massagekoppen, warmtefunctie, 2 snelheden, de doorbloeding stimulerende Shiatsu-massage

Spread the love


Price: €102,49 - € 76,12
(as of Feb 06,2023 22:09:04 UTC – Details)


Beurer FM 60 Shiatsu-Voetmassageapparaat – voor een weldadige voetmassage na een inspannende dag op de benen hebben we vaak pijnlijke en gespannen voeten, omdat ze altijd ons volledige lichaamsgewicht dragen. Voor het losmaken van de spieren en spanningen kan een shiatsu-voetmassage een weldadige en ontspannende werking hebben. De shiatsu-massage is een weldadige en ontspannende drukmassage die wordt uitgevoerd met de vingers, de duimen of de handpalmen. Het voetmassageapparaat simuleert deze bewegingen met de 18 massagekoppen voor een massagebehandeling thuis. De belangrijkste eigenschappen in één oogopslag: 18 massagekoppen (3 x 3 per voetzool) met afzonderlijk inschakelbare warmtefunctie 2 massagesnelheden functieweergave door middel van een gekleurde LED op de knop aangenaam oppervlak van ademend mesh handige kabelopbergmogelijkheid onder het apparaat individueel instelbare hellingshoek dankzij in hoogte verstelbare poten tot schoenmaat 44 voor een individuele behandeling kan er uit 2 massagesnelheden worden gekozen. Als u meer uit de massagefunctie wilt halen, kunt u de warmtefunctie van de voetmassage inschakelen. Voor een eenvoudige bediening heeft het lichte apparaat (ca. 3 kg) een instelbare hellingshoek en een handige kabelhaspel. Door de praktische knop kan het apparaat eenvoudig met de voet worden bediend. Dankzij de handige grootte van 37,5 x 43 x 11 cm (l x b x h) kan het voetmassageapparaat na gebruik makkelijk worden opgeborgen.
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 37.5 x 43 x 11 cm; 3.1 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Beurer
ASIN ‏ : ‎ B008UHA58M
Modelnummer item ‏ : ‎ 649.31
Land van herkomst ‏ : ‎ Duitsland
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Weldadige warmte: door de geïntegreerde infraroodlichtpunten worden uw voeten tijdens de massagebehandeling verwarmd, dit ondersteunt de massage en zorgt voor extra ontspanning, materiaal onderzijde: zacht, ademend katoen
Ontspanning voor uw voeten: de elektrische voetmassage maakt gespannen spieren los door middel van lichte druk op uw voetzolen, dit vergroot het welzijn en kan helpen bij het verminderen van stress
Eenvoudig gebruik: het apparaat is heel eenvoudig met uw voet te bedienen, zodat u niet hoeft te bukken of voorover hoeft te buigen, door verstelbare poten kan de hellingshoek aan het gebruik worden aangepast
Eigenschappen van het handige voetmassageapparaat: een compact formaat van 37,5x43x11cm (lxbxh) en een gewicht van ca 3,1kg, het oppervlak van ademend mesh kan met een vochtige doek worden schoongemaakt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights