Spiermassagepistool, Massage Gun Draagbare Spiermassager met Diepe Weefsels, Ultrastille 30 Snelheden Optionele Modi, Percussiemassageapparaat met 8 Massagekoppen en LCD-scherm

Spread the love


Price: €65,95 - € 59,99
(as of Jan 29,2023 22:32:49 UTC – Details)


massagepistool
Batterijen: ‏ : ‎ 1 LR44 batterij(en) vereist.
Productafmetingen ‏ : ‎ 15 x 5 x 22 cm; 1.5 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 14 maart 2021
Fabrikant ‏ : ‎ ANSGEC
ASIN ‏ : ‎ B08JTMSBCH
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ MG1
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

💪【Diepe spiermassagepistool】Het ANSGEC massagepistool werkt diep in het weefsel, bereikt een spierdiepte van 14 mm, kan ertoe bijdragen spierpijn te elimineren, snel spanning op te lossen, vermindert de opbouw van melkzuur, verbetert de bewegingsvrijheid en flexibiliteit, bevordert de doorbloeding en nog veel meer. Ideaal voor het verlichten van nekpijn, rugpijn, schouders, voor en na fitnessoefeningen. Dit kan bijvoorbeeld na een harde werkdag een voordeel zijn.
💪【Krachtige maar rustige motor】Met de unieke technologie voor geluidsreductie en de borstelloze motor met hoog koppel stuurt het massagepistool een krachtige impuls uit, die diep in de gespannen spieren doordringt en een geluidsarme (<40 dB) massageomgeving biedt. Een ommanteling van siliconen of rubber zorgt voor een anti-slip effect, zodat het apparaat bij zwetende handen niet valt.
💪【Efficiënt en gemakkelijk te dragen】Het massagepistool is voorzien van een hoogwaardige oplaadbare 2500 mAh lithiumbatterij. LCD-touchscreen met nauwkeurige weergave van de resterende batterij. Na volledig opladen kan hij 7-8 uur ononderbroken werken. Het massagepistool wordt geleverd met een praktische draagtas en is geweldig om te dragen op het werk/in de sportschool en op reis.
💪【Wat je krijgt】1 x massagepistool, 8 x verschillende massagekoppen, 1 x USB C oplaadkabel, 1 x gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), 1 x draagbare behuizing, 1 jaar garantie en vriendelijke klantenservice. Dit massagepistool is een hoogwaardig cadeau voor vele gelegenheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights