Snailax Draadloos massageapparaat met warmtefunctie, percussie-handmassageapparaat met 3 sets dubbele reservekoppen, oplaadbaar handheld-massageapparaat voor nek, rug, schouderpijnverlichting

Spread the love


Price: € 54,99
(as of Jan 29,2023 23:23:28 UTC – Details)


Productbeschrijving

Beschrijving van het product:

handmassage apparaat handmassage apparaat

Snailax Dual Heads Handheld Rugmassageapparaat met warmte

Draadloze percussie-massageapparaat, 3 sets met twee draaibare koppen, oplaadbaar handmassageapparaat voor nek, rug, schouders, kuiten, benen

Als het handmassageapparaat voor spieren correct wordt gebruikt, kan het je hersteltijd verkorten en tegelijkertijd stress, vermoeidheid, spanning en spierpijn verlichten die door intensieve vechtsporttraining ontstaan.

dieptemassage apparaatdieptemassage apparaat

warmtemassagewarmtemassage Over Snailax

Snailax is je betrouwbare bron voor kwalitatief hoogwaardige massage- en ontspanningsproducten.

Geniet in het hectische dagelijkse werk van een moment van rust en comfort dat je de massage biedt.

Vriendelijke online service Uniek design Amerikaanse basis bedrijf

Waarom heb je een handmassageapparaat met twee massagekoppen nodig?

Diep knedende massage met twee koppen:

Het Snailax handmassageapparaat met warmte beschikt over twee krachtige motoren die een diepe percussiemassage voor rug, nek, schouders, voet en benen mogelijk maken. Dit verwarmde percussiemassageapparaat met 3 verwisselbare massagekoppen biedt een intensieve massage om vermoeidheid en stress voor verschillende spiergroepen direct te verlichten.

3 sets van verschillende massagekoppen voor spieren Variabele bediening van de trilsnelheid 3 percussie-massage-modi Optionele warmtetherapie (verwijder de massagekoppen) Oplaadbaar voor comfortabel gebruik (80 minuten per oplading) 15 minuten automatische uitschakeling

Ideaal geschenkIdeaal geschenk

 handmassage handmassage

handmassage apparaathandmassage apparaat

snailax handmassageapparaatsnailax handmassageapparaat

Geruisloos en lange batterijduur

Het draadloze handmassageapparaat van Snailax beschikt over een oplaadbare batterij, die per lading 80 minuten kan werken. Het massageapparaat met twee koppen biedt een krachtige, maar geruisloze percussiemassage, die spierstress en vermoeidheid kan verlichten. Het draadloze handmassageapparaat voor de rug schakelt om veiligheidsredenen na 15 minuten automatisch uit. Dagelijkse massage van 30 minuten helpt je om het hele lichaam te ontspannen en vermoeidheid en stress te verlichten.

handmassagehandmassage

Veelzijdig gebruik door een magisch handmassageapparaat met twee koppen

De dubbele kop rugmassage heeft variabele percussie-snelheidsregeling onder 3 modi, die kunnen worden aangepast voor een zachte verzachtende massage of een krachtige diepe weefselmassage als je nodig hebt. Schakelaar de verwisselbare massagesets voor een zachte of stevige massage. Beweeg de percussiepunten naar je lichaamsknopen en geniet van je volledige lichaamsontspanning.

Zo gebruik je de 3 sets met massagekoppen:

Diepe Shiatsu-massagekoppen Geschikt voor armen, onderrug, billen, dijen en kuitspieren

Acupunctuur massagekoppen: spiergroepen, vormgeving

Driehoekige massagekoppen Massage van de wervelkolom en grote spiergroepen, dijspieren

percussie massage apparaat percussie massage apparaat

massagekoppen
3 sets 4 sets

Trillingsintensiteit
laag, medium, hoog laag, medium, hoog

Modi:
3 3

Verwarming
✓ ✓

oplaadbaar
✓ ✓

Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium ion batterijen vereist. (inbegrepen)
Productafmetingen ‏ : ‎ 14.5 x 11.25 x 3.4 cm; 1.39 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 6 november 2021
Fabrikant ‏ : ‎ Snailax
ASIN ‏ : ‎ B096FRNCZ5
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ 498
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Rustgevende warmte: het Snailax handmassageapparaat voor diepe weefsels beschikt over een optionele verwarmingsfunctie. Het zal het lichaam weldadige warmte geven om gespannen spieren en knopen verder los te maken. Opmerking: installeer geen massagekoppen en houd rode warmteknopen vrij als je de warmte wilt gebruiken.
Dubbele percussiekoppen: het handbediende percussie-massageapparaat van Snailax beschikt over twee koppen, die met maximaal 3200 impulsen per minuut werken om een effectievere kneedpercussie-massage te leveren dan een massageapparaat met één hoofd in het gerichte massagebereik. 3 sets verwisselbare massagekoppen bieden een intensieve massage om vermoeidheid en stress voor verschillende spiergroepen te verlichten
Aangepaste modi en intensiteit: het dubbele rugmassageapparaat met warmte heeft 3 variabele slagsnelheden onder 3 modi, die voor een zachte rustgevende massage of een krachtige massage van diepe weefsel kunnen worden aangepast. Beweeg de percussieknopen naar je lichaamsknoop en geniet van de ontspanning van het hele lichaam.
Eenvoudig te bedienen: bedien dit verwarmde percussie-massageapparaat eenvoudig door op de knoppen te drukken, pas het aan oudere mensen aan en geniet altijd en overal van een geweldige massage op de bank of bed. Het is een ideaal moederdag- en vaderdagcadeau voor mama of papa. (GARANTIE) Terugbetaling zonder opgave van redenen is 30 dagen mogelijk. De garantie op alle kwaliteitsproblemen bedraagt 24 maanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights