VENENWALKER® PRO2 adertherapie apparaat, gecertificeerd medisch hulpmiddel | Helpt bij de behandeling van veneuze problemen, inclusief de dij na slechts een paar toepassingen | Therapie aan huis

Spread the love


Price: € 279,99
(as of Jan 29,2023 22:57:38 UTC – Details)


Medische producten zijn onderworpen aan een strenge controle door het kwaliteitsbeheersysteem van de fabrikant, dat gecertificeerd is voor medische producten. Dit wordt jaarlijks bij VENENWALKER gecontroleerd door TÜV Süd.
Productafmetingen ‏ : ‎ 85 x 72 x 29 cm; 1.85 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ DS Produkte GmbH
ASIN ‏ : ‎ B082B7SQJ2
Modelnummer item ‏ : ‎ 04318
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

ACTIE DRUK TECHNOLOGIE – De therapie van de VENENWALKER wordt “Apparatieve Intermitterende Compressie” genoemd. Deze speciaal ontwikkelde wisselende druktechniek zorgt voor decongestie bij veneuze problemen en zware benen.
THERAPIE – Verbetert de veneuze terugstroom van bloed en is geschikt voor veneuze beenklachten zoals zwellingen, spataderen en spanning. De VENENWALKER PRO2 heeft 3 interne kamers die op betrouwbare wijze een druk op het been uitoefenen die naar het midden van het lichaam daalt en die tegelijkertijd gemakkelijk met slechts één slangaansluiting kunnen worden gevuld.
DE OPLOSSING VOOR VEEL LIJDEN – Voor veneuze aandoeningen variërend van het vasthouden van water, pijnlijke benen, spataders en spataderen tot lipoedeem en lymfoedeem. Ook zeer geschikt voor mensen met erfelijke aanleg of mensen met een sterk beperkte mobiliteit, waaronder rolstoelgebruikers.
CORRECTE DRUK – Maximale veiligheid wordt geboden door de maximale druk van ca. 120mmHg aan te houden. Als de druk te hoog is, kan de arteriële bloedtoevoer naar de extremiteiten worden geblokkeerd. Gecertificeerde medische hulpmiddelen garanderen de veiligheid van deze limiet die in medische richtlijnen wordt aanbevolen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights