Trebs Massagekussen, 2-in-1, 100 W, grijs, nek, schouders, rug, warmtekussen

Spread the love


Price: € 69,95
(as of Feb 06,2023 23:25:08 UTC – Details)


Het elektrische Trebs 2-in-1 warmte- en massagekussen 99360 Comfortheat is een zacht warmtekussen van 100% polyester. Het warmtekussen is grijs en biedt een maximale verlichting voor nek, schouders en rug. Het kussen heeft een afmeting van 66 x 85 centimeter. Ben je iemand die snel koud is? Dan is het Trebs Electric 2-in-1 warmte- en massagekussen 99360 Comfortheat het juiste voor jou. Pak een boek, zet een kopje thee en kruipt op de bank of gebruik het hoofdkussen als je wilt slapen. Het kussen heeft een fijne pasvorm, zodat de warmte optimaal in de nek en rug komt. Het biedt pijnverlichting of ontspanning op de schouders door trillingsmassage. Met het Trebs Electric 2-in-1 warmte- en massagekussen 99360 Comfortheat krijg je een controller die je van de elektrische deken kunt scheiden. Dan kun je de afneembare overtrek in de wasmachine gooien. Het kussen beschikt bovendien over een oververhittingsbeveiliging en schakelt na 2 uur automatisch uit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de deken te heet wordt als je per ongeluk op de bank slaapt.
Productafmetingen ‏ : ‎ 27 x 21.5 x 12 cm; 1.13 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Trebs
ASIN ‏ : ‎ B07JJ7C9ZX
Modelnummer item ‏ : ‎ 99360
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Door de fijne pasvorm bereikt de warmte het nek- en ruggebied optimaal
Pijnverlichting of ontspanning aan de schouders door trillingsmassage
Automatische uitschakeling na 2 uur
Eenvoudig te gebruiken met de controller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights