PIQIUQIU Houten voetmassageroller voor stressvermindering en ontspanning door triggerpoint-therapie, voetmassage voor thuis en op kantoor, houten voetroller ter voorkoming en verlichting van pijn

Spread the love


Price: € 11,99
(as of Feb 06,2023 22:53:59 UTC – Details)


voetmassage roller hout
– Al enkele minuten per dag leiden tot een duurzame ontlasting en ontspanning van het hele lichaam.
– Ideaal voor plantaire fasciitis, voetpijn, krampen, oedemen
★ Na een drukke dag pijn niet enkele mensen ‘s avonds hun voeten. Om voor ontspanning te zorgen, kun je met een voetmassagerol een wellness-eenheid gunnen.
★ De premium voetroller is op maat gemaakt van de anatomie van de menselijke voet om een maximale massage-ervaring te garanderen.
★ De intensiteit van je massage kun je zelf controleren. Dit werkt door meer of minder druk op de rollen uit te oefenen.
★ Als je een sterkere stimulatie wilt, oefen dan meer druk op de rollen. Wil je alleen een zachte druk voelen, rol je gewoon heel gemakkelijk met je voeten op het apparaat.
★ De behandeling van je voeten met een voetmassageroller kan bij verschillende pijn helpen. Bij artrose en hielspoor kan regelmatig gebruik verlichting bieden.
★ Ook in verband met sportieve activiteiten zijn voetmassagerollers gezond. Veel sporters gebruiken voetrollers graag bij spierspanning na het sporten. De spiergroepen ontspannen zich en er kan een snellere regeneratie plaatsvinden.
★ Dankzij de compacte opbouw is de voetmassageroller de perfecte metgezel thuis voor de tv, op kantoor of op reis.
Specificaties:
Materiaal: Hout
Gewicht: 570 gram
Afmetingen pakket: 27 x 17 x 5 cm
Verpakkingsinhoud:
1 x houten voetmassageapparaat.

Productafmetingen ‏ : ‎ 1 x 1 x 1 cm; 520 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 8 mei 2022
Fabrikant ‏ : ‎ PIQIUQIU
ASIN ‏ : ‎ B09MZ6KXZH
Modelnummer item ‏ : ‎ a
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

✅ Pijnverzachtende en doorbloedingsbevorderend: het hoogwaardige voetmassageapparaat biedt een reflexzonemassage, die tegen hielspoor en vermoeide voeten bestrijdt en bovendien de doorbloeding stimuleert.
✅Gemaakt van duurzaam hout: het robuuste voetrolmassageapparaat bestaat uit duurzaam hout en beschikt over antislipstrips aan de onderkant, die voorkomen dat de massageroller omkantelt
✅ Voor beide voeten: deze voetmassagerol biedt voldoende ruimte voor de massage van beide voeten en beschikt over 2 verschillende soorten acupressuurnoppen, die elk over 5 rijen zijn verdeeld.
✅ Jouw tevredenheid – Om je de aankoopbeslissing extreem eenvoudig te maken: Als je niet 100% tevreden bent, krijg je je hele geld zonder problemen terug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights