MESIS Drukgolven massageapparaat PressoEstetica JoySense 2.0 met 2 beenmanchetten, 1 buik- billen riem

Spread the love


Price: € 760,00
(as of Feb 07,2023 11:50:23 UTC – Details)


De 2 verschillende opblazingen maken de keuze uit 2 verschillende programma’s mogelijk. Dankzij de regeling van tijd en de opblazende druk kun je het gekozen programma verder aanpassen. De applicatoren van PressoEstetica JoySense 2.0 met 5 kamers geven de voorkeur aan een zeer gedetailleerde “lokale” massage op bepaalde lichaamsdelen. Je persoonlijke en onvermoeibare masseur . Ik wil een voetmassage, kuiten, billen en buik… dan wil ik vanaf de voorkant beginnen. PressoEstetica JoySense zal het voor jou doen. Neem de tijd, mis je favoriete afspraak niet!
Slim en silhouet: de fantastische 2 programma’s van JoySense 2.0.
JoySense Slim-programma In dit programma worden de opdrachtkamers tegelijkertijd opgeblazen en geleegd JoySense Silhouette-programma: in dit programma worden de applicatorkamers afzonderlijk opgeblazen. Elke kamer leegt wanneer de volgende opblaast en ga zo verder naar de laatste kamer, daarna begint een nieuwe cyclus.

Contra-indicaties: niet gebruiken bij algemene ongemak, griep of ziekte; hartfouten; huidlasies: risipil, mycose, pyodermiten; tromboflebitis lymhangitis; ernstige perifere arteriële insufficiëntie; plessopathie en ernstige neuropathie; arteriosclerose; wonden; zwangerschap; ernstige vervorming van de ledematen; gebruik Niet in geval van twijfel, tenzij je je arts hebt geraadpleegd. Lees voor gebruik de contra-indicaties en waarschuwingen in de meegeleverde handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 41 x 35.7 x 32 cm; 5 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ MESIS
ASIN ‏ : ‎ B072R2TJBD
Modelnummer item ‏ : ‎ JOY2.0-2GK
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Slank en silhouet: de 2 programma’s maken de keuze uit 2 soorten massages. De laatste verschillen in de volgorde waarin de applicatorkamers worden opgeblazen.
Je persoonlijke en onvermoeibare masseur. Ik wil een voetmassage, kuit, billen en buik… dan wil ik van voren beginnen. PressoEstetica JoySense zal het voor jou doen!
De uitrusting is speciaal in wit ontworpen, omdat het alles vertegenwoordigt wat puur, wijs, verlicht is, en ook de bedoeling om te komen wat nog niet is gebeurd, dus de wens om een nieuwe toestand te bereiken.
Ook de cirkelvormige vorm van de uitrusting is gekozen, omdat het niet alleen een symbool van vrouwelijkheid is, maar hoeken en randen heeft, niet breekt of gecentreerd en daarom harmonie en perfectie symboliseert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights