Elektrische borststimulator, vergrotingsstimulator Elektrische borstversterker Beha-stimulator Borstvergroter borst, voor borstgezondheidszorg voor borstmassage voor vrouwen

Spread the love


Price: € 55,22
(as of Jan 29,2023 23:04:14 UTC – Details)


Het elektrische borstvergrotingsinstrument voor borstvergroting, u kunt de droge borsten, dysplasie, erfelijkheid, slappe borsten verbeteren

✔ Functie:
1. Elektrische borstmassager, vergroot de actieve borstcellen om de borstgroei te wekken. Verbeter borstverzakking en misvorming.
2. Borstschoonheidsinstrument Sluit nauw aan op de borstcurve, pas gewoon op elke borstvorm, om het slechte effect veroorzaakt door contact te voorkomen
3. Breng de endocriene stoornissen op een niveau in de gezondheidszorg, vermijd borstknobbels, draai het apparaat naar de laagste stand en raak vervolgens de borst aan (zorg ervoor dat er geen luchtstroom is) om te absorberen en te desorberen.

Specificatie:
Naam: apparaat voor borstschoonheid
Materiaal: buikspieren, siliconen
Maat: Bekerdiameter 12 cm is geschikt voor A-B-bekers (S)
Bekerdiameter 13,5 cm geschikt voor C-beker (L)
Gewicht: 785g
Vermogen: 5V-1A

✔ Paklijst:
Borst schoonheidsapparaat volledige set ×1
Oplader ×1
Gebruikershandleiding ×1

Opmerking:
1. Er zijn 2 kleine oren aan de onderkant van de beker van het instrument. Bij het installeren moet de beker worden uitgelijnd met de bajonetpositie van de hoofdeenheid en vervolgens een beetje draaien. Draai je hoofd niet te veel, anders breken de 2 oren aan beide kanten van de cup. Beïnvloed de productlekkage en geen zuigkracht.
2. Gebruik niet te veel kracht bij het installeren; anders bent u verantwoordelijk voor de schade aan de beker en het lekken van lucht!
☀【Bied een verscheidenheid aan borstmassage】: de stimulator gebruikt het principe van vacuümliposuctie om de borst fysiek te masseren. Het bedekt perfect veel belangrijke delen van de borst en biedt een verscheidenheid aan massages om de borstmeridianen te baggeren
☀【Werkingsprincipe】: Borstmassage heeft tot doel de acupunctuurpunten van de borst nauwkeurig te masseren door middel van een gesimuleerde handmatige massagemethode om de borstkas te vergroten. Herstel de elasticiteit van de huid, voorkom verslapping en vervorming van de borsten.
☀【Pas de massage-intensiteit aan】: Negatieve drukvacuüm fysieke borst, pijnloos en onschadelijk, gesimuleerde massage stimuleert de opwinding van perifere autonome zenuwen en bevordert de secundaire ontwikkeling van borsten.
☀【Let op tijdens de massage】: Het wordt aanbevolen om samen te werken met versterkingsoefeningen en meer borstvergrotingsoefeningen te doen. Een goed humeur behouden kan het risico op borsthyperplasie verminderen. Vermijd het eten van rauw en koud voedsel, eet meer warm voedsel; drink veel soepen, zoals goji rode dadelsoep, drink meer yoghurt en peulvruchten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights