EGO® MINI Lichaamsmassageapparaat (nieuw model 2022) – Draagbare elektrische stimulator – Shiatsu-massage en kneedmassage – 4 verwisselbare koppen die aan elk deel van uw lichaam kunnen worden aangepast

Spread the love


Price: € 49,99
(as of Feb 06,2023 21:35:01 UTC – Details)


ego
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 40 x 7 x 6 cm; 870 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 7 april 2021
Fabrikant ‏ : ‎ GLOBAL RELAX
ASIN ‏ : ‎ B09NDNJF5B
Modelnummer item ‏ : ‎ 2021
Land van herkomst ‏ : ‎ Nederland
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

THERMOTHERAPIE / VIBROMASSAGE: Infrarood warmtefunctie versnelt de bloedcirculatie en het herstel van spierweefsel, waardoor pijn en spierspanning sneller worden verlicht, wat resulteert in een meer ontspannende massage – Vibromassage (vibratie) systeem zorgt voor een revitaliserende massage-ervaring – De drukwerking door massages stimuleert de gewrichtssmering en de bloedsomloop
ONTWERP: Het innovatieve ontwerp en de fabricagematerialen bieden meer weerstand en aanpassingsvermogen, zodat u een precieze massage op elk deel van het lichaam kunt uitvoeren – Het heeft een langwerpig handvat met een ergonomisch ontwerp, zodat het gemakkelijk en comfortabel te gebruiken is – Meerdere snelheidsniveaus om het type massage aan uw wensen aan te passen
HOOG VERMOGEN MOTOR / LCD-SCHERM:De koperen kern en het unieke ontwerp verminderen het geluid en de opwarming aanzienlijk, waardoor het een stabiel massagevermogen levert en de levensduur verlengt – Het bedieningspaneel is uitgerust met een LCD-scherm en aanraaktoetsen, wat een zeer gebruiksvriendelijke interface oplevert. Eenvoudig en intuïtief, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is voor zowel rechts- als linkshandigen
EUROPESE KWALITEIT: Verkocht door Global Relax – EGO MINI-stimulators worden gedekt door een OFFICIËLE GARANTIE van 2 JAAR – Optioneel: verlenging van 5 JAAR PLUS GARANTIE (2 + 3 jaar) – Gebruiksaanwijzing in het Nederland – Afmetingen van het product: 40 x 7 x 6 cm. – Gewicht: 870 gram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights