VOYOR Shiatsu rugnek- en schoudermassager met warmte, schoudermassager met 4D diepe weefselkneden massage voor lichaamsspierpijnbestrijding gebruik thuis, auto, kantoor PJ100

Spread the love


Price: € 49,99
(as of Jan 29,2023 22:00:33 UTC – Details)


Inhoud levering:
1 x VOYOR elektrische stimulator PJ100
1 x voedingskabel met stekker
1 x handleiding

Afmetingen pakket ‏ : ‎ 40.69 x 20.5 x 18.49 cm; 1.3 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 29 oktober 2020
Fabrikant ‏ : ‎ VOYOR-HEALTH
ASIN ‏ : ‎ B08CY3JB9L
Modelnummer item ‏ : ‎ PJ100
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Kalmerende verwarmingsmassage – Ingebouwde roodlichtverwarmingsfunctie, het biedt u de nodige warmte om de gezelligste massage te bereiken, een goede bloedcirculatie te bevorderen, u nog verder te helpen ontspannen, pijnlijke spieren te kalmeren.
Instelbare intensiteit en richtingscontrole – Deze schouderstimulator heeft 3 snelheidssterkteniveaus (laag, gemiddeld en hoog), zodat u het apparaat kunt personaliseren om massage te bieden. De stimulator verandert elke minuut vanzelf van richting of u kunt op de richtingsknop drukken om de richting te veranderen. Maak je geen zorgen over in slaap vallen, apparaat automatisch wordt uitgeschakeld in 15 minuten.
Eenvoudig te gebruiken in overal, altijd en overal – gemakkelijk te dragen, dus gebruik het altijd en overal. Geniet ook onderweg van een verjongende massage met onze shiatsu stimulator. Wordt geleverd met een thuisstroomadapter en een autolader, het is geweldig voor thuis, kantoor, autogebruik, reizen en meer. Het drielaagse ademende mesh en het zachte PU-leer verspreiden de warmte efficiënt en verminderen wrijving tussen uw huid en het materiaal.
Perfect cadeau voor uw familie en vrienden – Eenvoudig bedieningspaneel is eenvoudig te bedienen voor ouderen. Deze nek- en rugstimulator is een perfect cadeau voor moeder, vader of vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights