TISSCARE Tisscare-1 Voetmassageapparaat met warmte en afstandsbediening, shiatsu-voet- en kuitbeenmassageapparaat, zilver

Spread the love


Price: € 160,89
(as of Feb 05,2023 12:32:22 UTC – Details)


Shiatsu-voet-kuitbeenmassageapparaat met warmte: dit elektrische shiatsu-voet- en kuitmassageapparaat biedt een massage in shiatsu-stijl, waarbij kneed-, rol- en verwarmingstechnieken worden gebruikt om vermoeide bogen te verjongen, wondjes en vermoeide voeten te verlichten en de spierstijfheid van kuiten en armen te verminderen. Het massageapparaat kan ook een voordeel zijn voor mensen met ziekten zoals plantaire fasciitis of neuropathie en mensen met een slechte doorbloeding.
Productafmetingen ‏ : ‎ 66.04 x 40.64 x 25.4 cm; 6.35 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 22 juni 2022
Fabrikant ‏ : ‎ TISSCARE
ASIN ‏ : ‎ B08PDF513Y
Modelnummer item ‏ : ‎ Tisscare-1
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Warme en zoete herinneringen – de breedte van het voet-/kuitgebied bedraagt 12,5 cm. Wij raden je aan om het paneel bij jezelf te houden en met lage intensiteit te masseren, sommige klachten en degenen die extreem gevoelige voeten hebben, zullen bij de eerste paar massage lichte pijn ervaren, dit is normaal als fase van fysiotherapie en werkt zoals je het kent. Je zult je na 10-15 minuten massage warm voelen
360 graden verstelbare steunstang: het massageapparaat kan dankzij de 360 graden verstelbare steunstang een diep kneedende shiatsu-massage in optimale comforthoek bieden. Je kunt de hoek voor een comfortabele houding instellen en de lichaamsdelen zoals voet, kuiten, benen, armen, enkel, zool en zijkanten van de voeten naar eigen behoefte instellen
Afstandsbediening en aanraakvenster: het met een afstandsbediening uitgeruste voetmassageapparaat, dat beter geschikt is voor de gewoonten van ouderen, zonder zich te hoeven bukken en inspannen. Je kunt alle functies door een eenvoudige aanraking op het gevoelige aanraakpaneel of een afstandsbediening bedienen, wat je een perfecte massage-ervaring kan bieden
Cadeaukeuze en garantie: Tisscare is een betrouwbare verkoper die zich tot doel heeft om het doel “100% tevredenheid” te bereiken met de beste producten en de eersteklas service. Als je niet helemaal tevreden bent, neem dan contact op met ons klantenserviceteam. We zullen ons best doen om je volledig tevreden te stellen! Vertrouw ons, aarzel niet om het massageapparaat nu in je winkelwagen te leggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights