FReatech Bijgewerkt Hoofdhuidmassageborstel met 2 Soorten Siliconen Borstelharen, Fijn Reinigen en Zacht Schrobben, Verzorging voor Gevoelige Hoofdhuid, Peeling en Stimuleren van Haargroei, Roze

Spread the love


Price: € 9,99
(as of Dec 09,2022 12:45:07 UTC – Details)


Productbeschrijving

fr-3003fr-3003

fr-3003fr-3003

fr-3003fr-3003 Verschillende Versies van Borstels Voldoen aan Uw Keuze

FReatech digs into cleaning and caring for different types of scalp and hair.

Led us to develop different versions of items to address the problem.

Model: FR3003-reeks. Zachtere en middellange haren, 77 massagecontacten, ergonomisch

Geniet van Head Spa met FReatech Shampoo Brush

Eigenschappen en Voordelen (FR3003-serie)

1.Nat en Droog, Handmatige Bediening

2.Voor Dames, Heren, Kinderen en Huisdieren

3.Voor Alle Hoofdhuidtypes, Verzorging voor de Gevoelige en Gevoelige Huid

4.Voor Alle Haartypes, Inclusief Dreadlock en Haarverlenging

Reinig het haar en de hoofdhuid fijn en masseer de hoofdhuid zachtjes Schuim de shampoo in, verdeel shampoo, conditioner, haarmasker en olie gelijkmatig Verwijder roos en exfolieer, help schilfers te bestrijden en jeuk te verzachten Toermalijn kan cellen stimuleren en de haargroei bevorderen Gebruikt voor het baden, verzorgen en verwijderen van overtollig haar van huisdieren

fr-3003fr-3003

fr-3003fr-3003

fr-3003fr-3003

Model
FR3003 FR3001 FR3002 FR3004 FR3005

Grootte & Gewicht
3.7 x 3.1 x 2.8 in, 2.3 OZ 3.7 x 3.1 x 2.8 in, 2.3 OZ 3 x 3 x 2.7 in, 1.8 OZ 3.7 x 3.1 x 2.8 in, 2.3 OZ 3 x 3 x 2.7 in, 1.8 OZ

Handvatvorm
Ergonomisch Ergonomisch Ronde Ergonomisch Ronde

Hardheid van Borstelharen
Zachter Medium Medium Medium Medium

Lengte van Borstelharen
Medium Medium Lang Medium Lang

Aantal Contacten
77 25 19 25 19

Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 9.4 x 7.87 x 7.11 cm; 65 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 20 juni 2020
Fabrikant ‏ : ‎ FReatech
ASIN ‏ : ‎ B0893KDMM7
Modelnummer item ‏ : ‎ FR3003
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

【Ontwerpkenmerken】 Handmatige bediening (geen batterij nodig), waterbestendig. Ergonomische handgreep resulteert in een comfortabele grip, zowel links als rechts. Het gebogen borsteloppervlak gevormd door verschillende lengtes borstelharen past perfect bij de hoofdhuid. Perforatieontwerp en bijgevoegd koord maken het gemakkelijk op te bergen en te drogen. Toermalijn bevat.
【Nat & Droog】 De scrubber voor de hoofdhuid schuimt de shampoo in en verdeelt shampoo, conditioner, haarmasker en olie gelijkmatig. Krijg een hoofdmassage-spa terwijl u effectief reinigt, gemakkelijk verwijderen van schilfers en andere opeenhopingen van de hoofdhuid. Het kan worden gebruikt als hoofdmassageapparaat of scrubber om het hoofd te ontspannen en stress te verlichten, bevorderen de bloedcirculatie en het metabolisme van de hoofdhuid.
【Toepassingsgroep】 Deze shampoo-haarborstel is geschikt voor mannen, vrouwen, kinderen en huisdieren, geldt ook voor elk type hoofdhuid en haar (of uw haar nu steil of gekruld, dik of dun, kort of lang, vet of droog is). Huisdieren zullen ook genieten van deze borstel om in te baden of om haar te verwijderen.
【Game Changer】 Het vervangt de vingeroperatie om te voorkomen dat de hoofdhuid wordt beschadigd door de harde nagels, terwijl de lange en verzorgde nagels worden beschermd. Vergeleken met het oude model, meer massagecontacten vergroten het contactgebied met de hoofdhuid om een nauwkeurigere massage en efficiënte reiniging te verkrijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights