Haarhoofdhuid Massager Shampoo Borstel, RONAVO Douche Hoofdhuid Borstel, Siliconen Borstelharen Handmatig Haar Wasborstel Hoofdhuid Exfoliator Borstel voor Roos, 2 Pack Hoofd Scrubber voor Alle Haartypes (Paars & Zwart)

Spread the love


Price: € 15,99
(as of Dec 09,2022 11:31:29 UTC – Details)


hoofdhuid verzorging borstel
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 19.7 x 9.5 x 8.8 cm; 150 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 28 januari 2021
Fabrikant ‏ : ‎ RONAVO
ASIN ‏ : ‎ B08T9533B5
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ Hair Shampoo Brush 01
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

【Perfect voor alle haartypers】 – Ongeacht je haar krullend of recht, fijn of dik, lang of kort. RONAVO haarhoofdhuid borstel kan gemakkelijk de olie en hoofdhuid van de haarwortel reinigen, jeuk verlichten en de haarwortel versterken. Mannen, vrouwen, kinderen en huisdieren houden van dit geweldige product! De siliconen borstelharen met gemiddelde hardheid doet het allemaal zonder de hoofdhuid te beschadigen, en u hoeft zich geen zorgen te maken over de gevoelige hoofdhuid.
【 Het bouwen van een gezonde hoofdhuid】 – het oplossen van het haarprobleem (olie, vuil, jeuk) met een eenvoudige hoofdhuidstimulator en borstel voorzichtig met shampoo.
【Hoofdhuidborstel voor eenmalig gebruik: verwijder overtollige olie voor diepe reiniging bij nat borstelen, bevorder de bloedcirculatie, stressvrijlating en verlicht je geest met droog borstelen.
【Bescherm nagels】 – Uitstekende hoofdhuid stimulator shampoo borstels zijn geschikt voor wie lange en verzorgde nagels heeft, en je zal je manicure niet meer beschadigen tijdens het wassen van het haar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights